Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisinde bir sır ortaya çıkıyor, heyecan çok artıyor!

Seni Çok Bekledim dizisinde bir sır ortaya çıkıyor, heyecan çok artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Seni Çok Bekledim dizisi, büyük umutlarla başladı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu hayranları ekran başına geçti. Birçok hayran dizinin hikayesini beğendi.İki ünlü oyuncunun performansları da iyi bulundu. Ancak reyting sonuçları beklentilerin altında geliyor.

Cuma akşamları çok zor bir gün… Zira birçok dizi projesi var ve hepsi de birbirinden iddialı. Farklı yapımlar, farklı hikayeler, farklı oyuncu kadroları ile adeta müthiş bir reyting savaşı yaşanıyor. Seni Çok Bekledim, birçok izleyicinin zaten alışkanlıklarında bir dizinin mutlaka bulunduğu bir güne gelmenin de sancısını yaşıyor.

Cuma rekabetinde ayakta kalma mücadelesi veren Seni Çok Bekledim için ilk 6 bölümün reyting sonuçlaro pek de tatmin edici değil. 7. yeni bölümde neler yaşanır, daha iyi sonuçlar gelir mi bilinmez. Ancak dizinin ilk başlangıcından son bölümüne kadar düzelme eğilimi veren reytingleri, 6. bölümün sonuçları gelince bozulmuştu.

Seni Çok Bekledim 12 Mart Cuma akşamı 7. bölümü ile yayında olacak. Selo’nun bu bölümde yakalanacağı zaten ilk fragmanda ortaya çıkmıştı. Ayliz, Cemal’in kızı mı? Cemal bu soruyu Sibel’e soruyor.

Ayliz ile ilgili bir sır ortaya mı çıkacak? Ayliz konusunda gerçeklerin peşinde olan Kadir neler bulacak? Umut ortadan kayboluyor? Peki ona ne oldu? Erol ile Meryem arasında bir aşk mı başlayacak?

Seni Çok Bekledim dizisinin 7.bölümünde birçok sürpriz var? İşte 7.bölüm 2. fragmanı: