Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde bir gariplik var, farkında mısınız?

Son Yaz dizisinde bir gariplik var, farkında mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle artık Cumartesi akşamları buluşan Son Yaz dizisinin yeni dönemi hayranlardan büyük ilgi görüyor. Dizinin hem hikayesi hem de yeni katılan karakterler ile ilk sezondan daha hareketli olarak tarif ediliyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin aksiyon dolu sahnelerinin yanı sıra dram dolu anları da milyonlarca izleyiciyi etkiliyor… Ekran başında heyecanla yeni bölümleri bekleyen geniş bir grup var. Ancak bir de sorun var ki, herkes kara kara düşünmeye başladı.

Son Yaz dizisine çok iyi oyuncular transfer edildi. İlk sezondan çok daha farklı bir ortam oluşturuldu. Zaman atlaması ile başlayan ikinci sezonda kurgunun çok daha başarılı olduğu gözüküyor. Ancak reytingler noktasında bu değişimin gücünü hissetmek şimdiye kadar mümkün olmadı.

İkinci sezondan iki yeni bölüm yayınlandı. Hem çok özenilmiş hem de izleyenleri çok etkileyen bölümler geçti. Fakat reytingler beklentilerin altında gelmeye devam ediyor.

23. bölümü yayınlanan dizinin tüm kişiler kategorisinde sekizinci olması, ayrıca AB’de günü beşinci bitirmesi ve ABC1’de ise altıncı sırada olması dikkat çekiyor. Sıralama bakımından sıkıntı yok gibi gözükebilir. Ancak dizinin reyting rakamları ortalamanın altında geliyor.

Özellikle ilk sezonun sonlarına doğru büyük bir atak yapan Son Yaz, bu sayede ikinci sezon onayını alabilmişti. Dizinin geri dönüşü öncesinde ekip her şeyi ince düşünüp ortaya çok iyi bir hikaye çıkarttı.

Ancak ikinci sezon dönüşü reytingler noktasında bir sıkıntı olduğunu anlatıyor. Cumartesi rekabetinde Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizilerinin çok gerisine düşen Son Yaz, başka rakip diziler de gelir ise reyting konusunda ciddi sıkıntı yaşayabilir.

2 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 24. yeni bölüm de yine çok iyi kurgulanmış, güçlü sahnelerle dolu İşte, yeni bölümden ilk fragman: