Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Taşaner yine bir dizi bombası patlattı!

Kaan Taşaner yine bir dizi bombası patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan 1979 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Kaan Taşaner, yer aldığı yapımlardaki başarılı performansları ile çok konuşulan birisi.. Tiyatronun yanı sıra sinema ve dizi sektöründe de birçok rolde izlediğimiz oyuncu, başarılı performansları ile akıllarda duruyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Erdoğan karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, birbiri ardına iddialı dizilerde rol aldı. Kuzey Güney dizisinde Şeref olarak izlediğimiz oyuncu; Kayıp, Mehmetçik Kutül Amare ve Şahin Tepesi dizileri ile kariyerine devam etti.

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Gündoğdu karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Kaan Taşaner, geniş kitleler tarafından çok sevildi… Oyuncu, Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide de iki farklı karakter ile geçen sezon TRT1 ekranında yoluna devam etti.

Kaan Taşaner yine bir dizi bombası patlattı! 8

Yeni sezonda Kanunsuz Topraklar isimli dizideki Yavuz karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, Fox TV’nin en iddialı dizisinde dikkat çeken bir rolde yer alıyor.

Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner ve Murat Daltaban’ın paylaştığı “Kanunsuz Topraklar”, 29 Eylül Çarşamba günü FOX ekranında izleyiciyle buluşacak. Sevilen oyuncu Kaan Taşaner dizide canlandırdığı Yavuz karakteriyle izleyenlerin beğenisini kazanacaktır…

1939 yılının Türkiye’sinde geçen dizide Kaan Taşaner, kömür madeni sahibi olan Malik Bey’in (Murat Daltaban), işletme müdürü ve avukatı olan Yavuz’a hayat veriyor.

Kaan Taşaner yine bir dizi bombası patlattı! 9

Gülfem’le (Esra Bilgiç) evlenerek Malik Bey’in servetine ortak olmak isteyen Yavuz, bu yolda attığı adımlarla izleyenleri çok şaşırtacak.

Kaan Taşaner’in yine rolüyle öne çıkacağı bir dizi olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Maden işçilerinin kurulu düzene isyanını konu alan “Kanunsuz Topraklar”, 29 Eylül Çarşamba saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta başlayacak. İzleyiciler de heyecanla yeni diziyi bekliyor.