Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinden öyle bir karar geldi ki, izleyici mest olacak!

Son Yaz dizisinden öyle bir karar geldi ki, izleyici mest olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinin geldiği noktaya çok şaşıracaksınız! Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Son Yaz, Cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor ve aldığı iyi reytinglerle de göz dolduruyor. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 12.yeni bölümü de 19 Mart Cuma akşamı yayınlanacak.

Bazı şeylerin ne kadar hızlı değişebildiğine dizinin yeni bölümünde şahit olacaksınız. Savcı Selim ile Akgün arasındaki ilişki çok farklı bir noktaya doğru gidecek. Akgün’ün kendisini korumak için canını hiçe saydığını fark eden Selim için artık şartlar çok değişti.

Savcı ile Akgün arasında bambaşka bir iletişim başlayacak. Akgün, cinayet zanlısı olarak aranırken ve tüm gözler de Selim’in üzerindeyken dikkat çeken bir hamle gelecek. Selim aldığı karar ile Akgün’ü kendi evinde saklayacak ve adalete teslim etmeyecek. İşte Selim’in bu kararı kendi hayatına ve mesleğine de mal olabilir…

Savcı artık Akgün ile bir takım gibi hareket edeceğinin de izlerini gösteriyor… Adalet ile mafya arasındaki çekişmede Akgün-Selim işbirliği çok farklı bir noktayı temsil ediyor…

Son Yaz dizisinin 12. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı. Aşağıdaki videoda Selim ve Akgün’ün ön izleme sahnesini bulabilirsiniz. Alperen Duymaz ile Ali Atay ikilisinin yüksek oyunculuk performansı da yine hayranlık uyandırıyor.

Son Yaz dizisinin 12. yeni bölümü bambaşka bir tabloyu ortaya çıkartmış oldu. Artık Selim kendisini değil Akgün’ü daha çok düşünür oldu. Aynı şekilde Akgün de kendisini değil Savcı Selim’i daha fazla düşünür pozisyonda… Bu durum da iki karakterin seyrine doyum olmaz sahnelerini beraberinde getiriyor.

Bu sahnelerden birisinde de Akgün, Selim’e sarılıyor ve kendisini affettiğine inandığını söylüyor.

İşte Son Yaz dizisinin 12. bölüm ön izleme görüntüleri…