Ana sayfa Sosyal Medya Reyyan bir tarafa, Ebru Şahin başka tarafa! Pozuna düşen düşene…

Reyyan bir tarafa, Ebru Şahin başka tarafa! Pozuna düşen düşene…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ebru Şahin, daha önce rol aldığı dizilerin yanı sıra özellikle Hercai dizisiyle kariyerinde ciddi bir sıçrama yaşadı, yaşıyor. Oyuncu, Hercai’nin Reyyan’ı olmadan önce İstanbullu Gelin’de rol almış, sonrasında ise Yasak Elma’da psikopat bir kadın olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Bir anda Reyyan olarak ekranlara gelmeye başladığı günden beri de bambaşka bir hayran kitlesi edindi Ebru Şahin. 1994 doğumlu olan genç oyuncu, ilk olarak 2017 yılında oynadığı Babam isimli sinema filminde rol almıştı.

Daha sonra da Savaşçı dizisinde Didem rolünde oynadı aynı yıl. Bir süre sonra da İstanbullu Gelin dizisiyle ekranlara gelmeye başladı.

4 yıldır ekranlarda aslında Ebru Şahin. Henüz çok yeni bir oyuncu. Buna karşın kariyerinde Hercai gibi bir diziyle birlikte başka bir süreç yaşıyor.

Çekimleri Mardin’de yapılan dizide Akın Akınözü ile birlikte başrolde yer almakta ve 3 sezondur devam eden dizide bu sorumluluğu da başarıyla taşıyor.

Ebru Şahin, diziyle birlikte hayran kitlesini büyütürken, sosyal medya sayesinde de her geçen gün takipçileriyle farklı bir iletişim kurmakta.

Oyuncunun samimi, doğal halleri takipçilerini de çok mutlu ediyor. Pek çok dergiye de kapak olan Ebru Şahin, moda çekimlerinde verdiği pozlarla da konuşuluyor.

İşte onlardan iki kare. Oyuncu da bu kareleri çok beğenmiş olacak ki daha önce bir dergiye verdiği pozları yeniden ‘tb’ notuyla paylaştı.

Yeşil rengi çok yakıştıran hayranları da oyuncunun pozlarına beğeni üstüne beğeni yağdırıyor ve övgü dolu sözler yazıyorlar…

İşte Ebru Şahin’in paylaşımları…

Reyyan bir tarafa, Ebru Şahin başka tarafa! Pozuna düşen düşene... 8

Reyyan bir tarafa, Ebru Şahin başka tarafa! Pozuna düşen düşene... 9