Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz, iki hafta yayınlanmadı izleyici pert oldu! Peki ya veda edince ne olacak?

Son Yaz, iki hafta yayınlanmadı izleyici pert oldu! Peki ya veda edince ne olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Son Yaz dizisi iki hafta bekletti ama bomba gibi dönüyor! Fox TV ekranlarında Cuma akşamlarının sevilen dizisi Son Yaz, 2 hafta izleyicisi ile buluşamadı ve herkes isyan etti. Dizi önce koronavirüs nedeniyle sonra da bayram sebebi ile ekranda yerini alamadı… Çeşme’de çekimleri devam eden dizinin 19. yeni bölümünü 2 haftadır bekleyen dizi hayranları sosyal medyada ne kadar özlediklerini belirten yorumlar paylaşıyor…

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizi güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile bu sezonun en iyi hikayelerinden birisini ortaya koyuyor. Dizinin bu kadar çok sevilmesinin altında da hem anlatımın çok güzel olması hem de hikayenin izleyicilere inandırıcı gelmesi yatıyor.

2 haftalık ara da bitiyor. 21 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan Son Yaz’ın 19. bölümünden üst üste fragmanlar paylaşılıyor. İzleyicinin ne kadar heyecanlı olduğunu da fragmanlara yapılan yorumlardan görebilirsiniz. 2 haftalık ara birçok dizi hayranına adeta isyan bayrağı açtırdı. Bu isyan dizinin sezon finaline yaklaştığı gerçeğini de hatırlayınca izleyiciler Son Yaz’dan nasıl ayrı kalacak? İşte bu soru gündeme geliyor.

Dizinin ekrana vedasına da az kaldı. İlk sezon tamamlanıyor. 21. bölüm itibariyle yani 3 bölüm sonra Son Yaz dizisi yaz arası verecek. Fox TV’nin dizinin reytinglerinden ve gidişatından memnun olduğu biliniyor. İkinci sezon kararı da zaten daha önceden netleşmişti. Dizi hikayesi ile izleyicileri ikinci sezonda da sürükleyecektir.

Ancak 3 ay sürecek olan yaz arasında Son Yaz hayranları bir hayli üzülecek. Zira 2 hafta beklemeye bile tahammül edemeyen dizinin takipçilerini 3 aylık zorlu bir sınav bekliyor… İşte Son Yaz dizisinin bomba gibi döneceğine işaret eden 19. bölümünden yeni fragman: