Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da bu da yapılır mı? İzleyici vedayı sindirememişken, patlayan Nazlı bombası isyanı artırır!

Mucize Doktor’da bu da yapılır mı? İzleyici vedayı sindirememişken, patlayan Nazlı bombası isyanı artırır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde vedaya son iki bölüm kaldı… Dizinin 64. bölümü ile birlikte final yapacağının geçtiğimiz günlerde resmen duyurulması sonrasında dizinin hayranları isyan etmişti. 20 Mayıs Perşembe akşamı 63. bölümü yayınlanacak olan dizi, 27 Mayıs akşamı final yaparak veda edecek.

Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez’in muhteşem performansı ile ilk sezonunda reytingleri patlatan ve rekorlar kıran dizi, ikinci sezonunda izleyicisinin önemli bir bölümünü kaybetmişti. Reytingleri de düşmekte olan dizinin üçüncü sezonda da devam etme şansı vardı. Ancak Taner Ölmez, haklı olarak çok yorulduğunu ve devam edemeyeceğini belirterek dizinin ipini çekti.

Taner Ölmez’in muhteşem performansı ekranda izleyicileri etkiliyor ama oyuncu aylar önce instagram sohbetine katılmış ve çok yorgun olduğunu Fatih Portakal ile yaptığı söyleşide açıklamıştı. Bu yorgunluğun sonrasında Taner Ölmez’in 3. sezonu istememesi ortadayken, birçok dizi hayranı ise final nedeniyle isyanda.

Mucize Doktor'da bu da yapılır mı? İzleyici vedayı sindirememişken, patlayan Nazlı bombası isyanı artırır! 1

Mucize Doktor dizisine doyamadıklarını ve bir sezon daha devam etmesini istediklerini belirten dizinin hayranları günlerdir sosyal medyada kampanya yapıyor. Ancak bu kampanyaların bir sonucu olmayacaktır. Zira dizinin final yapması kesin, yani bir değişiklik ihtimali yok…

Mucize Doktor’un 20 Mayıs perşembe akşamı yayınlanacak olan 63. bölümünde Sinem Ünsal’ın canlandırdığı Nazlı karakterinin hamile olduğunu söylemesi izleyicileri bir kez daha kahretti.

Mucize Doktor'da bu da yapılır mı? İzleyici vedayı sindirememişken, patlayan Nazlı bombası isyanı artırır! 2

Bu haberin finalden önce gelmesi güzel ama izleyicilerin kahretmesinin sebebi bebekleriyle birlikte Ali Vefa ve Nazlı karakterlerinin o anlarını izleyemeyecekleri gerçeğiydi…

Yani Nazlı’nın hamile olması izleyiciler için müthiş güzel bir sürpriz. Ancak son iki bölüm kalması ve Ali Vefa’nın babalık hallerini göremeyecek olmak ise isyanın asıl nedeni…

Nazlı, hamile olduğunu 63. bölüm fragmanında söyleyerek bombayı patlattı ama dizi hayranları bu haberden sonra final gerçeğine daha da çok üzüldü… İşte 63. bölüm fragmanı: