Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya yakışıklı görsün! Uraz Kaygılaroğlu ve Aras Bulut İynemli’nin pozlarına düşen düşene…

Sosyal medya yakışıklı görsün! Uraz Kaygılaroğlu ve Aras Bulut İynemli’nin pozlarına düşen düşene…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de son dönemin dikkat çeken isimlerinden. Oyunculuklarıyla olduğu kadar yakışıklı jön halleriyle de ekranda arzı endam ediyorlar. İki genç ve başarılı oyuncu, rol aldıkları dizide de performanslarıyla her hafta ekran başındaki hayranlarını mest ediyorlar.

Ancak bu kez sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini adeta yorum ve beğeni yarışına soktular! Uraz Kaygılaroğlu, bilindiği gibi Sefirin Kızı dizisinde oynuyor. Gediz karakteriyle izleyenlerin o kadar beğenisini topladı ki dizide artık ‘esas oğlan’ olarak onu görmek istiyor izleyici.

Gediz’in giyim tarzı da yine izleyicinin çok beğendiği ve sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Uraz Kaygılaroğlu’na çok yakıştırılan bir tarz. Kaygılaroğlu, hem oyunculuğu hem de kostümlerini başarılı bir şekilde taşımasıyla dikkatleri çekmekte.

Son olarak yaptığı instagram paylaşımında ise bir arabaya yaslanarak verdiği poza takipçileri ‘Yakışıklım, resmen düştüm’ şeklinde pek çok yorum yapıyorlar.

????

Sosyal medya yakışıklı görsün! Uraz Kaygılaroğlu ve Aras Bulut İynemli'nin pozlarına düşen düşene... 8

Benzer yorumlar Çukur dizisinde Yamaç karakterini oynayan Aras Bulut İynemli için de yapılmakta. Üstelik instagram’daki bu son paylaşımına 3 saat içinde, 736 bine yakın beğeni yapılırken, Cansu Dere’nin de beğeni yapanlar arasında olduğu görülüyor. İynemli’yi takım elbise içinde ve kravatıyla gören takipçileri, yakışıklılığına övgüler yağdırıyorlar.

İşte genç ve başarılı oyuncunun son paylaşımı…

Sosyal medya yakışıklı görsün! Uraz Kaygılaroğlu ve Aras Bulut İynemli'nin pozlarına düşen düşene... 9