Ana sayfa Dizi Haberleri Flaş flaş flaş!!! Kanal D, Yeni Hayat dizisi için final kararı verdi!!!

Flaş flaş flaş!!! Kanal D, Yeni Hayat dizisi için final kararı verdi!!!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisi, dün akşam 5. bölümüyle ekrandaydı. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan dizi için ne yazık ki final kararı verildi! Aslında gelen reytinglerden sonra bu karar bekleniyordu ama yine de kanalın bir süre daha şans tanıması umuluyordu.

Büyük çaba ve emeklerle hazırlanan dizilerin, bir kaç bölüm sonra reytingleri nedeniyle ekrana veda etmelerine artık izleyici de alıştı ama her sezon başında yaşanan yaprak dökümü biraz hızlı başladı. Geçtiğimiz günlerde Gençliğim Eyvah, Bay Yanlış ve Güvercin dizilerinin de final haberleri gündeme gelmişti.

Bu kez Yeni Hayat ile ilgili dün akşam 5. bölüm için alınan reytinglerin ardından ani bir karar verildi. Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova gibi iki diziye rakip olamayan Yeni Hayat dizisi, ekrana veda ediyor. Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu.

Flaş flaş flaş!!! Kanal D, Yeni Hayat dizisi için final kararı verdi!!! 7

5. bölümüyle pek de iç açıcı bir reyting alamayan ve 2’li seviyelerde dolaşan dizinin gününü değiştirmek gibi bir yola da gitmedi kanal ve kararı verdi.

Dizinin 8. bölümüyle final yapacağı da öğrenildi. En azından 3 bölüm daha ekranda kalacak olan Yeni Hayat dizisine, final yapma şansı da tanınmış oldu.