Ana sayfa Sosyal Medya ‘Söz’ dizisinin Bahar’ı, Aybüke Pusat’ın Elle Degisi’ne verdiği pozlar çok konuşulacak!

‘Söz’ dizisinin Bahar’ı, Aybüke Pusat’ın Elle Degisi’ne verdiği pozlar çok konuşulacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, Pusat, 2014 yılında ‘Medcezir’ dizisiyle başladığı oyunculuk yolculuğunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyor. ‘Söz’ dizisinde canlandırdığı ‘Bahar’ karakteri ile yıldızı parlayan Pusat, geçtiğimiz sezon, 50 m2 isimli Netflix dizisinde ‘Dilara’ karakterine hayat vermişti.

Oyuncu, yeni sezonda, Blu TV için çekilecek ‘Kusursuz’ dizisinde, Furkan Andıç, Büşra Develi ve Sercan Badur gibi isimlerle rol alacak.

‘Söz’ dizisinin Bahar’ı, Aybüke Pusat’ın Elle Degisi’ne verdiği pozlar çok konuşulacak! 9

Güzel oyuncu Elle Dergisi’nin Ağustos sayısına verdiği çarpıcı pozlarla gündem oldu.Deniz kenarında mavi mayosuyla verdiği pozları instagram hesabında takipçileriyle de paylaşan güzel oyuncu fotoğrafa, ‘Öyle mutluyum ki! Hep olun! Var olun!’ yazdı

‘Söz’ dizisinin Bahar’ı, Aybüke Pusat’ın Elle Degisi’ne verdiği pozlar çok konuşulacak! 10

Pusat röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.  Aşk ile ilgili görüşlerini paylaşan Pusat; “Aşkı bilinmezlik olarak algılıyorum. Bilinmeyene merak. Aşık olduğumda nasıl bir kadına dönüştüğümü bilmiyorum. Açıkçası deneyimlerim beylik laflar etmek için yetersiz” diye konuştu.

‘Söz’ dizisinin Bahar’ı, Aybüke Pusat’ın Elle Degisi’ne verdiği pozlar çok konuşulacak! 11

Tarihi bir karakteri canlandırmayı çok istediğini söyleyen Aybüke Pusat, “Tam bir gece insanıyım. Disiplinli ve çalışkanım. Empati duygum çok yüksektir. Kendimi en çok doğada mutlu hissederim” dedi. Düzenli bir insan olduğuna da dikkat çeken oyuncu, “Elimdeki işi en iyi biçimde yapmaya özen gösteririm. Düzenli ve tertipliyimdir. Önce kafamda planlar sonra hayata geçiririm. Böylece hata riskini ya da zaman kaybını sıfıra indiririm” açıklamasını yaptı.