Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisini durdurabilene Aşk olsun! Tekrarı bile yeni dizi İkimizin Sırrı’nı geçti!

Sen Çal Kapımı dizisini durdurabilene Aşk olsun! Tekrarı bile yeni dizi İkimizin Sırrı’nı geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Dün akşam yepyeni bir dizi daha yayın hayatına merhaba dedi. ATV’de ilk bölümü yayınlanan ve son derece iddialı gelen İkimizin Sırrı dizisinin sosyal medyada elde edeceği başarı büyük bir merak konusuydu. Sorunun yanıtı belli oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 8 Ağustos Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın tekrar bölümü oldu.

Fox TV ekranında Sen Çal Kapımı fırtınası esmeye devam ediyor. Aynı zamanda final sezonu olan ikinci sezonuyla bir süre önce ekrana gelmeye başlayan diziyi ne reytinglerde ne de sosyal medyada durdurabilen olmuyor.

Sen Çal Kapımı dizisini durdurabilene Aşk olsun! Tekrarı bile yeni dizi İkimizin Sırrı'nı geçti! 7

Finale adım adım yaklaşan dizinin dün akşam tekrar bölümü yayınlandı. Yeni bölümleriyle 1 milyonun üzerinde paylaşım elde eden Sen Çal Kapımı’nın dün akşam yayınlanan tekrar bölümüyle elde ettiği sosyal medya paylaşım rakamı 129.732 oldu. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi bu paylaşım rakamıyla gecenin birincisi oldu.

Dün akşam ATV ekranlarında ise İkimizin Sırrı adlı dizi ilk kez izleyiciyle buluştu. Diğer yaz dizilerine göre son derece ağır ve dramatik bir konusu olan dizi genç başrol oyuncuları Leyla Feray ve Aras Aydın’la dikkat çekiyor.

Ödüllü yazar Özen Yula tarafından senaryosu kaleme alınan dizi, ilk bölümü olmasına rağmen Sen Çal Kapımı’nın tekrarının bir hayli gerisinde kaldı. İkimizin Sırrı, gün boyu hakkında yapılan 2.857 paylaşımla gecenin ikincisi oldu.