Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in fiyatı dudak uçuklatan elbisesi rüküş bulundu?

Demet Özdemir’in fiyatı dudak uçuklatan elbisesi rüküş bulundu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı birliktelikle de sürekli gündemde olan oyuncu Demet Özdemir’in pahalı kıyafetleri yine gündem oldu.

Moda yazarları tarafından, giydiği kıyafetler ve yaptığı kombinlerle zaman zaman beğenilen zaman zaman da eleştiri oklarının hedefi olan güzel oyuncu bu defa sosyal medyanın diline düştü. Güzel oyuncunun binlerce lira ödediği iddia edilen sarı elbisesi sosyal medyada gündem oldu.

Demet Özdemir’in fiyatı dudak uçuklatan elbisesi rüküş bulundu? 8

Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren Demet Özdemir, kıyafetlerinin fiyatlarıyla da konuşuluyor. Özdemir’in her yaptığı günlerce konuşuluyor. Oyuncunun geçtiğimiz günlerde giydiği elbise de takipçilerinin görüşüne takıldı. Instagramda ‘fenomenler ne giymiş’ adlı hesap, Özdemir’in elbisesinin fiyatını paylaştı. Ünlü bir markaya ait olan elbisenin fiyatı 14 bin 863 TL, oyuncunun elbisenin altına giydiği sandaletin fiyatı ise 345 TL olarak açıklandı.

Demet Özdemir’in fiyatı dudak uçuklatan elbisesi rüküş bulundu? 9

Özdemir’in bu pahalı kıyafeti çoğu takipçi tarafından rüküş bulunurken elbisenin fiyatı da abartı bulundu. Özdemir’in elbisesine, hesabın takipçileri; ‘Çok kötü bir kombin, göz yorucu”, Daha iyi 15 tane elbise alır o parayla’ gibi” yorumlarda bulundular.