Ana sayfa Dizi Haberleri Söz, Maraşlı ve Kuruluş Osman dizilerine damga vuran Serhat Kılıç’tan dikkat çekici bir proje daha!

Söz, Maraşlı ve Kuruluş Osman dizilerine damga vuran Serhat Kılıç’tan dikkat çekici bir proje daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekrana geldiği tüm dizilerde adeta oyunculuğu ile başrollerden rol çalıyor Serhat Kılıç! Söz dizisinde oynadığı Çolak karakteri hala hatırlarda olan oyuncu, daha sonrasında yine atv’de ekrana gelen Maraşlı dizisindeki Necati rolüyle de büyük ters köşe yapmıştı.

Karakter oyunculuğundaki başarısı, izleyicinin de takdir ettiği bir isim olan Serhat Kılıç, şimdilerde ise atv’nin sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman’da rol almakta.

Kılıç, aynı zamanda şarkıcılık kimliğiyle de bilinen oyuncu, müzikli gösterisi Müzikoman ile de sahnelerde yer alıyor. Oyuncu, tek kişilik müzikli gösterisi ile sahnelere çıkmakta.

Serhat Kılıç’ın, yaşadığımız çağın giderek başkalaşan insanını müzik üzerinden okuyup eğlenceli bir bakış açısıyla sunduğu Müzikoman oyunu 2 perdeden oluşuyor. Serhat Kılıç oyunu Özlem Esmergül ile birlikte kaleme aldı.

Söz, Maraşlı ve Kuruluş Osman dizilerine damga vuran Serhat Kılıç'tan dikkat çekici bir proje daha! 8

Müzikoman’ın tam bir tiyatro metni olmadığını söyleyen oyuncu oyun ile ilgili şu açıklamayı yaptı; ” Hazırlandığım şey, oyunun içinde bir karakter ya da sahnede bir Serhat Kılıç değil. Müzikoman, toplumumuzda tarih boyunca dinlenen çok çeşitli müzik türlerinin oluşturduğu ortak bir karakter.

Söz, Maraşlı ve Kuruluş Osman dizilerine damga vuran Serhat Kılıç'tan dikkat çekici bir proje daha! 9

Bu karakter aynı zamanda oyunun da karakteri. Bu karakter biziz de… Oyunu kendi içinde değişken, sürprizli ve yaratıcı kılan özelliklerden biri de bu karakteri, her temsilde seyirciyle birlikte oluşturacak olmamız.Çünkü burada esas mesele temsilden çıktıktan sonra seyircide kalanlar ve kalmaya devam edecek olan bazı sırlar.”