Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizi hayranları reytingleri görünce şaşırıp kaldı!

Kırmızı Oda dizi hayranları reytingleri görünce şaşırıp kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda isimli tv8 dizisinde ikinci sezon hiç de iyi gitmiyor… Daha önce Cuma akşamlarının birincisi olarak öne çıkan dizinin artık orta sıralarda bile tutunmakta zorlandığını görüyoruz.

Aziz dizisinin başlaması ile birlikte gerileyen, Kaderimin Oyunu’na da izleyici kaptıran Kırmızı Oda için işler iyi gitmiyor. 57. bölümü 24 Aralık Cuma günü yayınlanan dizinin reytingleri önemli mesajlar veriyor.

TV8’in yayındaki tek dizisi olan Kırmızı Oda’nın başrolünde Binnur Kaya yer alıyor. Dizinin konuk oyuncularla her hafta yeni hikayeleri ekrana getirme temposu da devam ediyor. Ancak senaristlere ciddi eleştiriler de var. İkinci sezonda dizide yaşanan büyük izleyici kaybının sorumlusu olarak senaristler gösterilse de Kırmızı Oda için ilk sezondaki kadar büyük reytingler elde etmek artık gerçekçi değil.

Psikolojik yoğunluğu olan sahnelere izleyiciler ilk sezonda ilgi gösterdi ama hikayeler artık çok fazla sıkmaya başlayınca yavaş yavaş diğer dizilere kayan izleyici, Kırmızı Oda’yı terk etti.

Bu durum da reytinglerin düşük gelmesine neden oldu. 57. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde 14. sırada yer alabilen dizi, ortalamanın altında reytingler elde etti. AB grubunda beşinci olan dizi, ABC1’de ise sekizinci sırada yer aldı.

AB ve ABC1 gruplarında daha iyi sonuçlar alan ve ortalama oranları elde eden Kırmızı Oda için henüz her şey bitmiş değil. Dizinin hikayesine yönelik yapılacak değişiklikler ve konuk oyuncuların da çok etkili isimlerden seçilmesi ile Kırmızı Oda bir miktar daha yükseliş sergileyebilir.

Ancak diziye yönelik etkili müdahaleler yapılmaz ise reytinglerin daha da düşmesi kaçınılmaz görünüyor. Bunun nedeni hem Aziz hem de Kaderimin Oyunu dizilerinin artık Cuma rekabetinde izleyicileri kendilerine çekmeyi başarması yatıyor.