Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Aşk Mantık İntikam ilk kez bu kadar büyük şok yaşadı!

Fox TV’de Aşk Mantık İntikam ilk kez bu kadar büyük şok yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin sadık hayranları bir bir hikayeden vazgeçmeye başladı. Özellikle de Star TV’de başlayan Kaderimin Oyunu dizisine geçiş yapan birçok izleyici olduğunu reyting sonuçlarından görebilirsiniz.

Yaz başında izleyicilerle buluşan ve romantik komedi hikayesi ile de geniş bir hayran kitlesi elde eden Aşk Mantık İntikam, senaristlerin ayakta kalma stratejisi çerçevesinde dram yapımına dönüştürüldü.

Burcu Özberk, İlhan Şen ikilisinin başarılı işbirliğinin izleyicide olumlu bir etki bıraktığını da bu noktada belirtmek gerekiyor. İkili sosyal medyanın gözde dizi çiftleri konumunda bulunuyor.

En son Anıl Altan’ın da Aras karakteri ile dahil olduğu dizinin reytinglerinde ciddi bir kırılma yaşandı. Bugüne kadar hep ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler bu sefer ortalamanın altına geriledi.

24 Aralık Cuma akşamı yayınlanan 27. bölüm tüm kişiler grubunda 11. sırada yer alırken, AB grubunda ise 12.’lik elde edilebildi. Dizinin ABC1 grubunda 9. sırada olması da önemli bir artı olarak gözüküyor.

Hikayesine yönelik olarak izleyicilerden ciddi eleştiriler alan Aşk Mantık İntikam, ilk defa bu kadar düşük reytingler elde etti.

31 Aralık Cuma günü yılbaşı özel programı nedeniyle dizi yayında olmayacak. Ocak ayının ilk haftasında 28. yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı da henüz belli değil.