Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisinin final yapmasında asıl suçlu Kanal D değil!

Siyah Beyaz Aşk dizisinin final yapmasında asıl suçlu Kanal D değil!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un rol aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisinden beklenen kötü haber geldi.

Dizi 32. bölümüyle izleyicilerine veda edecek. Maalesef ki senaryo yanlışları zaten reytinglerde çok da iyi olmayan diziyi bitirdi.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 30. yeni bölümü ise 14 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak.

30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Kanal D’ye final nedeniyle büyük tepki gösterdi.

İşte bu tepkilerden bazıları:

“Bu dizi biterse Kanal D izlemem.”

“Kanal D benim için ölür, lütfen final olmasın.”

“Artık sesimizi duy Kanal D, diziyi bitirme.”

Ancak bizce bu tepkinin adresi hatalı… Zira tepki gösterilmesi gereken Kanal D değil… Asıl tepkiyi izleyicilerin beklentilerini okuyamayan ve olmadık entrikalarla diziyi uzatacağını zanneden senaristlere gitmeli.

İzleyiciler ilk bölümlerde ciddi bir reyting elde edemeyen Siyah Beyaz Aşk dizisinin ayakta kalması için Kanal D’nin reklam kaybını göze alarak dizinin devamı yönünde sabır gösterdiğini unutmamalı.

Bu sabır sayesinde Siyah Beyaz Aşk bu noktalara kadar gelebildi. Dizinin finale gitmesinin tek suçlusu ise senaryo hataları…

Birbirine zıt karakterlere sahip olan bir çiftin tutkulu aşk hikâyesini ekrana taşıyan dizinin bu ruhundan uzaklaşması dizinin final yapmasındaki en önemli etken… Zira son bölümlerdeki ciddi reyting kayıpları, birçok izleyicinin artık ümidini kestiğini göstermişti.

30. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferhat, gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi?

Ferhat, babası Nejdet’in ölümünde parmağı olan Namık Emirhan’ı yakalamış ve onu öldürmek üzeredir. Fakat Namık’ın ağzından çıkacak sözler, gerçekleri gün yüzüne çıkaracaktır. Ferhat, hayatının bu zamanına kadar babası bildiği Nejdet’in aslında gerçek babası olmadığını öğrenir ve tüm gerçekle yıkılmanın eşiğine gelir.

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Siyah Beyaz Aşk dizisinin final yapmasında asıl suçlu Kanal D değil! 7

29. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferhat’ın “git” demesi ile masalın bittiğini kabul eden Aslı, kalbi kırılmış bir şekilde evi terk eder. Yeni bir hayata başlamaya kararlı olan Aslı için aşkını geride bırakmak mümkün olabilecek midir?

Hülya ve Dilsiz ’in düğünü Ferhat ile Aslı’yı tekrar bir araya getirecekken düğün gecesi ortaya çıkan beklenmedik tehlike kimi hedef alacaktır?

Düğünde yaşanan şok edici olay, Yiğit’in eline Namık Emirhan’ı hapse attıracak çok önemli bir kozu vermiş olacaktır. Yiğit, hedefine doğru ilerlerken atacağı adımlar Ferhat’ı da hayatının en önemli sırrı ile yüzleşmenin eşiğine kadar getirecektir. Ferhat, Namık ile büyük yüzleşmesine giderken, Yiğit’in kurduğu plan başarılı olabilecek midir?

Aslı’nın evden gidişi Vildan’ın Ferhat ile ilgili umutlarını iyice artıracaktır. Ancak, Aslı ve Ferhat aşkının arasına girebilmenin sandığı kadar kolay olmayacağını gören Vildan hayatı ile ilgili önemli bir karar vermenin eşiğine gelir. Vildan’ın bu kararı ne olacaktır?

Cüneyt, Abidin ve Gülsüm’ün kendisine kurdukları oyunu bozduğunu sanırken Gülsüm’ün beklenmedik hamlesi işleri tersine çevirecektir. Gülsüm, Abidin’in eve geri dönmesinin yolunu açarken, Cüneyt ise işlediği hangi suçun bedelini ödemek zorunda kalacaktır?