Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Su Karakuş Nisan ayı burç yorumunda altını çizdi; “Oğlak Burcu hangi konuda ailesini dinlemeli?”

Su Karakuş Nisan ayı burç yorumunda altını çizdi; “Oğlak Burcu hangi konuda ailesini dinlemeli?”

tarafından sevda

Nisan ayında burçları neler mi bekliyor? 5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter retro hareketine başlayacak, 19 Nisan’da ise Dolunay var. Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketlerinin burçlara etkisi ne olacak? Ünlü astrolog Su Karakuş youtube kanalında tüm burçlar için önümüzdeki ayı değerlendirdi. Karakuş, Oğlak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Oğlaklar, ayın ilk yarısında evde bir yenilik yapmanız söz konusu, konfor ihtiyacınız var ya da köklü değişiklikler yapmak istiyorsunuz, geçmişten bugüne getirdiğiniz şeyleri değiştirmenin tam zamanı evinizle ilgili bir değişiklik yapacaksınız.

Jüpiter retrosu iyimserliğinizi azaltacak, bu dönemde yalnız hissedebilirsiniz. Dolunay ise kariyer alanınızı etkileyecek ve ailenizden kimi insanların kariyeriniz ile ilgili bazı tekliflere bakış açıları sizi şaşırtacak ama size tavsiyem, bu defa onları dinleyin çünkü sizin için daha konforlu bir hayatın kapıları açılacak.