Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız, Demet Özdemir ile başrolündeki proje için müjdeyi verdi!

Şükrü Özyıldız, Demet Özdemir ile başrolündeki proje için müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çeken iki başarılı ismi Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir yakında sete çıkacak. Netflix için hazırlanan Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filminin çekimlerinin başlayacağını müjdesini veren Şükrü Özyıldız, son hazırlıkların yapıldığını ifade etti. Bir iki hafta içinde sete çıkılacağını belirten oyuncu, çok güzel bir projenin geldiğini de ifade etti.

Demet Özdemir önceki hafta yaptığı açıklamada Şükrü Özyıldız ile aynı menajerlik şirketinde olmalarına rağmen tanışmadıklarını ama kendisinin işlerini takip ettiğini söylemişti. Şükrü Özyıldız sahilde yürüyüş yaparken kameralar tarafından görüntülendi.

Film çekimleri öncesinde dinlendiğini ifade eden oyuncu, birkaç hafta içinde setin başlayacağı müjdesini de verdi. Oyuncu, “Son ben de hazırlıklarımı yapıyorum. Güzel proje olacak. Çok tatlı bir senaryo. Romantik komedi, çok tatlı bir castı var, çok iyi bir yönetmen, çok iyi bir senaryo var. Yani keyifli bir iş olacak. Biz oynarken keyif alacağız, insanlar izlerken gülecek, eğlenecek. O yüzden güzel bir proje olacak” diye konuştu.

Kendisine gelen teklifleri değerlendirirken televizyon ya da dijitale olmasının kendisi için fark etmediğini ama senaryonun önemli olduğunu anlatan Şükrü Özyıldız, ancak dijitali artık biraz daha özgür olduğunu da sözlerine ekledi.

Pandemi döneminde kilo alan Şükrü Özyıldız, sonrasında kendisini kampa almış ve Akıncı dizisindeki rolü için de fazla kilolarını atmıştı. Oyuncu, herkes gibi kendisinin de kilo aldığını ve kendini kampa alarak hallettiğini vurguladı.