Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin final yapmaya kıyamadığı Akıncı dizisi için belirsizlik yaşanıyor!

atv’nin final yapmaya kıyamadığı Akıncı dizisi için belirsizlik yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fanstastik bir kahramanlık hikayesi olarak öne çıkan Akıncı dizisi için uzun çabalar sergilenmiş ancak dizinin reytingleri pek de tatmin edici olmamıştı. İlk sezonu 20. bölüm ile birlikte tamamlanan projenin final yapması beklenirken, atv’nin son dakika kararı hayranları sevindirmişti.

Akıncı dizisine final yaptırmak istemeyen atv, yeni dönemde de diziyi ekranında tutmak istiyor. Ancak ikinci sezonun nasıl olacağı, nasıl bir yapıma dönüşeceği konusunda belirsizlik bulunuyor. Dizinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız, “Devam formülü üzerine çalışılıyor. Ama çok daha iyi olacak” diyerek yeni sezonda yine Akıncı ile ekranda olacağının bilgisini verdi.

Dizinin çok riskli bir proje olduğunu ve tüm sıkıntıları da ekip arkadaşları ile birlikte yaşadığını belirten Şükrü Özyıldız, Türkiye’de böyle fantastik bir diziye cesaret edilmesinin önemine de vurgu yaptı.

Oyuncu, böyle bir projede yer aldığı için kendisini şanslı olarak gördüğünü de belirterek, Akıncı’nın kariyerindeki özel işlerden birisi olduğunu da ifade etti. Şükrü Özyıldız, projeyle ilgili son durumu ve düşüncelerini şu sözlerle anlattı:

“Akıncı çok riskli bir projeydi. Biz de bütün riskleri yaşadık aslında. Nasıl yapılacağını bilmediğimiz birçok şey vardı ama cesaret etmemiz gerekiyordu. Türkiye’den birisinin buna cesaret etmesi gerekiyordu. O yüzden ben de bunlardan bir tanesi olduğum için açıkçası şanslıyım.

Devam formülü şu an konuşuluyor ama nasıl olacağını ben de bilmiyorum. Gerçek üstü demeyim ama fantastik bir dünya yaratmaya çalışıyordu. Bunları yaşamamız ihtimaller dahilindeydi, biz de bunları yaşadık. Ben bu projeye cesaret edildiği için ve onlardan bir tanesi olduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Akıncı benim çok özenle oynadığım, her bir detayına dikkat ettiğim bir roldü.”