Ana sayfa Sosyal Medya Sümeyye Aydoğan ile Çağlar Ertuğrul’u buluşturan Magarsus’un çekimleri tamamlanmak üzere!

Sümeyye Aydoğan ile Çağlar Ertuğrul’u buluşturan Magarsus’un çekimleri tamamlanmak üzere!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni orijinal içeriği Magarsus’un çekimlerinde sona gelindi.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği Magarsus’un başrollerinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar, Burcu Gölgedar ile usta oyuncu Ercan Kesal yer alıyor.

Oyuncuların sosyal medya paylaşımları dizinin Adana’da yapılan çekimlerinde sona yaklaşıldığını gösteriyor. Berkay Ateş rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul ve dizinin yönetmeni Yunus Ozan Korkut ile verdiği pozu instagram hesabında; “Geliyoruz sona, son şarkı” notuyla yayınladı.

Sümeyye Aydoğan ile Çağlar Ertuğrul'u buluşturan Magarsus'un çekimleri tamamlanmak üzere! 8

Genç kuşağın başarılı oyuncularını usta oyuncularla bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Müttalip Müjdeci’nin yanı sıra konuk oyuncu olarak Menderes Samancılar ve Metin Coşkun da yer alıyor. Sümeyye Aydoğan’da instagram hesabında Çağlar Ertuğrul ile birlikte aşağıdaki pozunu yayınladı.

Sümeyye Aydoğan ile Çağlar Ertuğrul'u buluşturan Magarsus'un çekimleri tamamlanmak üzere! 9

Çukurova’da bir sahil ilçesi olan Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin, hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus’un yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor.