Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun en sürpriz dizisi Hayatımın Şansı! Şifanur Gül enerjsi diye bir durum oluştu!

Bu sezonun en sürpriz dizisi Hayatımın Şansı! Şifanur Gül enerjsi diye bir durum oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayatımın Şansı isimli Fox TV’nin yeni dizisi çarşamba akşamları başarılı reytingler alarak yoluna devam ediyor. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamanın üzerinde gerçekleşen ikinci bölüm reytingleri umut ışığını daha da güçlü şekilde yaktı.

Şifanur Gül ile Alican Yücesoy ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, hikayesinin açılmaya başlamasıyla birlikte izleyicilerden beklenenden daha çok ilgi gördü. Bu sezonun en sürpriz dizisi olmaya aday gösterilen Hayatamın Şansı’nda başrol kadın oyuncusu olarak Şifanur Gül’ün tercih edilmesi de fark yarattı.

Genç oyuncu hem sempatikliği hem de başarılı performansı ile şimdiden sosyal medyada geniş bir hayran kitlesinden destek buldu. Bir annenin zorluklarla mücadelesini anlatan diziye yönelik izleyici tepkisi de çok olumlu gözüküyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda “İkinci bölümde hikaye şekillendi, reytingler daha da yükselecek” diye yorum yapan dizinin izleyicileri, Hayatımın Şansı’nın bu sezonun sürpriz dizisi olarak tarif ediyor.

Şifanur Gül’ün başarısını da takdir eden izleyiciler, tecrübeli isimlerden oluşan oyuncu kadrosundan da fazlasıyla etkilendi.

Alican Yücesoy uzun bir aradan sonra televizyon projelerine dönüş yaparken, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlkez Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan gibi oyuncuların başarılı performanslarıyla diziyi fazlasıyla sahiplendi.

Yonca karakterini canlandıran Şifanur Gül’ün özellikle karakterin duygusunu izleyicilere yansıtan doğal yeteneği sosyal medyada da izleyicilerden taktir topladı.