Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 10 Haziran Özeti 96. Bölüm (Varad Babasından Herşeyi Gizliyor)

Tatlı Bela 10 Haziran Özeti 96. Bölüm (Varad Babasından Herşeyi Gizliyor)

tarafından zk zk

tatlibela3

Varad ise Sojal’i yemeğe çıkardığında ona İndirajet’ten bahseder. İşleri büyüteceğini ve Nirancan’ın kendisinden övgüyle bahsedeceğini ifade eder. Sojal ise kendisini evin tek varisi olarak görmektedir. Riya ile Jyothi evlilik hazırlıkları hakkında konuşmaktadır. Jyothi Riya’ya riyaya fazla girmeyelim gösterişe fazla düşersek işin içinden çıkamayız diye tavsiyelerde bulunurken Riya ağlamaya başlar. Düğünün bir kere olacağını ve olmuşken de tam olsun diye söyler. Bu arada içeri giren Renuka hemen tahmin ettiniz biliyorum, Jyothi’ye kızını üzdüğü için fırça atar.

Apsara Slok ve Asta’nın mutlu olmasından nefret etmektedir. Asta’nın mutsuz olması için elinden gelen bütün hainlikleri yapar. Asta ise işlerini toparlamıştır. Müşterilerin yoğun ilgisi sürerken Slok ile birlikte çalışmaktan da büyük mutluluk duymaktadır. Apsara ise bu mutluluğa da göz diker ve onları zabıtaya şikayet eder. Zabıta geldiğinde ruhsatlarını soruyor ancak ruhsat olmadığı için kamyonlarını alıp giderler. Asta üzgün, Slok habersiz, Apsara mutlu…..

Asta’yı ağlarken gören Slok durumu öğrenince Chowski ile birlikte kamyonlarının peşine giderler. Yetkililer kamyonun ruhsatı olmadığı için el koyduklarını ve ruhsat için 2 gün süreleri olduğunu söylerler. Ancak daha da üzerlerine giderlerse sürenin 4 güne çıkacağını söylerler. Asta yer mi bu naneleri hemen bir plan geliştirir. Chowski gazeteci kılığında Asta ise madur konumunda. Asta bağırıyor iki çocuğum var kamyonumu elimden aldılar geri vermiyorlar. Slok ise olanları gülerek izliyor.