Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 109. bölüm özeti (Asta’yı şaşırtan itiraf)

Tatlı Bela 109. bölüm özeti (Asta’yı şaşırtan itiraf)

tarafından zk zk

Tatlı Bela 109. bölüm özeti (Asta'yı şaşırtan itiraf) 7

Ahilya, İndirajet’i çok içtiği için yukarı götürülmesini söyler. İndirajet’ten “Seni seviyorum Sapna” şeklinde bir cümle çıkar. Asta’ya aşkını itiraf etmektedir ve Poornima bunları duyar. Asta ise inanamaz. Poornima, Asta’yı indirajet’ten uzak durması için uyarır ve gerekirse para vereceğini söyler. Asta çok sinirlenir ve çıkıp gider. Slok’a her şeyi anlatmak için Asta yanına gider ama Slok sızmıştır.

Nirancan ise ihale için para istediğin arkadaşından parayı bulup bulamadığını sorar. Arkadaşı projeyi gördüğünü ve böyle bir proje için para veremeyeceğini söyleyince Nirancan yıkılır. 2 saati vardır parayı yatırması için. Bu arada, Asta, İndirajet’in itirafından sonra ondan uzak durmaya çalışıyordur. İndirajet de mesafeli duruyordur. Ankush ile görüşür. Ankush’un çantasından çıkan mektup ise tüm hayallerini suya düşürecektir.

Babası ona bir mektup yazmış ve Kalindi ile ilgili tavsiyeler veriyordur. Kalindi’ye sahip çıkmasını ve ondan ayrılmak istediğini, Ankush doğduğunda ölü doğduğunu söyleyerek Kalindi’yi boşadığını anlatmaktadır. Ankush, yaptığı yanlışı görünce çok üzülür ve Mala’dan özür diler. Annesinden özür dilemek için Mala’ya ona gitmek istediğini belirtir. Annesinin yanına giderler ve ondan da özür diler.

İhale için parayı bulmaya çalışan Nirancan iyice zor durumdadır. Sadece 15 dakika kalmıştır. O sırada gelen bir telefonla Nirancan şaşkına döner. İhalenin şartlarını yerine getirdikleri için ihalenin kendisinde kaldığını söyler telefondaki kişi. Para için kimin kefil olduğunu Nirancan çok merak eder.