Ana sayfa Dizi Fragmanları Tek Yürek dizisi 13. bölüm fragmanında eğlence de aşk da hüzün de var!

Tek Yürek dizisi 13. bölüm fragmanında eğlence de aşk da hüzün de var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramazan’ın gelişini ilk sahnelerine yansıtan dizi Tek Yürek oldu. TRT1’in perşembe akşamları izleyicilerle buluşan dizisi Tek Yürek, 9 Mayıs Perşembe günü 13. bölümüyle ekrandaki yerini alacak.

Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever gibi önemli isimleri bünyesinde buluşturan Tek Yürek dizisinin 13. bölüm fragmanında Ramazan sofrasına oturan ekibin mutluluğu görülmeye değer. Dizide eğlenceli sahnelerin yanı sıra aşk hallerini de izleyebileceksiniz. Ayrıca zorlu bir hasta olan Oğuzhan’ın ölmekten korktuğunu söylemesi de izleyicileri bir hayli duygulandıracak. Duygusal sahnelerin de yer aldığı 13. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Tek Yürek 12. bölümde neler oldu?

Oğuzhan’ın hayata pamuk ipliğine bağlıdır, yaşaması için bir an önce ameliyat olması gerekiyordur. Ekibin, Sait’in yönlendirdiği tehlikeli işi kabul etmekten başka çaresi yoktur. Ama başlarına çok büyük bir dert aldıklarının farkında değildirler, işler ters gidecektir. Gereken parayı bulmak kadar, ameliyatı yapabilecek doktora ulaşmak da güçtür. Halit hiç umulmadık birinden yardım ister.

Tüm bu olanlar arasında, duygularını dizginleyemeyen Deniz’in sözleri, Yiğit’e büyük bir güç olur. Oğuzhan ise bu zor zamanlarda yeni tanıştığı Şenay hemşireden destek bulur. Yusuf, Aslı’yla ilgili şaşırtıcı bir gerçeği öğrenir, Aslı’nın babası ise Yusuf’a hiç ummadığı bir teklif yapacaktır.

Bir yanda Oğuzhan’ın yaşaması için verdikleri mücadele, diğer yandan mutlaka kazanmak zorunda oldukları maçlar arasında, ekip iyice sıkışmıştır. Artık play offa çıkmak için, kazanmaları gereken son bir maç kalmıştır. Fakat para bulmak için girdikleri yolda düştükleri tuzağı çok geç fark edeceklerdir.