Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 100. bölümde Ömer, ölüm ile burun buruna geldi!

Teşkilat dizisi 100. bölümde Ömer, ölüm ile burun buruna geldi!

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, Pazad akşamı yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan yüzüncü bölümünde neler oldu? İşte dizinin 100. bölümünde yaşananlar ile ilgili detaylar:

Ömer’in görevden uzaklaştırılmasına ekip tepki gösterdi. Ömer, herkesi görevinin başında olması konusunda uyardı. Neslihan bir kez daha babası ve Ömer arasında kalırken, Ömer ve Neslihan arasında da ipler iyice gerildi. Ömer olanları net bir şekilde inkar etti. Neslihan’ın ise kafası iyice karıştı.

Ömer, herkesten gizli olarak Kambur’un peşine düştü. Ekip, Milli Muharip Uçak Kaan’ın Çanakkale Şehitlik’indeki uçuşuna bir siber saldırı düzenleneceği bilgisi üzerine harekete geçti.

Ömer Kambur’un ensesindeyken Nelishan da Çanakkale Şehitliği’ndeki anma töreninde yerini aldı. Uzay ve Nazlı’nın bilgisayar başındaki mücadelesi Ömer’in de desteğiyle başarı ile sonuçlandı ve düşmanın hain planı önlendi. Çanakkale Şehitliği’nde Milli Muharip Uçak Kaan’ın beklenen uçuşu gerçekleşirken Ömer, ölümle burun buruna geldi.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.