Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi asıl şimdi kendisini gösterecek!

Teşkilat dizisi asıl şimdi kendisini gösterecek!

tarafından ker_def

İlk iki bölümü büyük ilgi gören Teşkilat dizisinde yaşanan reyting patlaması, geçen hafta tüm Pazar dizilerini kötü etkilemişti. Kefaret dışında diğer 3 dizi ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Kefaret’in kaybı ise daha sınırlı oldu.

Menajerimi Ara, Arıza ve Hercai dizileri için ekranda kalma mücadelesini zorlaştıran Teşkilat, 3. bölümü ile geliyor. Yeni aksiyon dolu bir bölüm izleyeceksiniz. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrolünde yer aldığı dizide Zehra ile Serdar karakterlerinin macera dolu yeni sahnelerini de ilgiyle seyredeceksiniz.

Milli İstihbarat Teşkilatı destekli dizide dip mesajlar verildiği, bazı propaganda öğelerinin kullanıldığına yönelik izler de var. Bu izler de izleyicileri yapıma daha çok bağlıyor… Kimi hayranlar da bazı sahnelerde gerçek hayata dair izler arıyor. Dizide bu hafta da Almanya’nın Berlin kentinde nefes kesen kovalamaca sahnelerini izleyeceksiniz.

Teşkilat dizisinin 3. bölümünün de çok yüksek reytingler alması bekleniyor. Geçen haftanın tekrarı olur mu bilinmez ama bu çok güçlü bir ihtimal. Aslında Teşkilat için en kritik bölüm 21 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan 3. bölüm olacak. Çünkü geçen haftaki reyting sıçramasının kalıcı mı yoksa geçici mi olduğu da anlaşılacak.

Tabii ki Teşkilat’ın bu büyük sıçramasının diğer dizilerdeki etkileri de takip edilecek. Yani TRT1 dizisi bu haftaki yeni bölümüyle dengeleri fazlasıyla değiştirebilir…

Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz. Bazı detaylar fragmanda ortaya çıkmıştı, bölümle ilgili yaşanacaklar da duyuruldu. İşte Teşkilat’ın 3. bölümüyle ilgili her şey:

Ekran yolculuğuna zirvede başlayan ve reyting rekorları kıran ‘Teşkilat’ın üçüncü bölümünde, kahramanlarımız SİHA fabrikasına düzenlenen saldırının arkasındaki isimlere ulaşmak için Pascal’a akıllara durgunluk veren bir oyun kuruyor!

Serdar, hala inanmakta zorluk çekse de, içine çekildiği aşk oyununu sorguluyor. Bir yandan da ülkenin gözbebeği mühendislerinin öldürülmesi ile ele geçirilen SİHA protokollerinin bulunduğu harici diski bir an önce geri almak istiyor. Tam olarak anlaşamasalar da Zehra’dan yardım alarak, ölümcül bir tuzak kuruyor.

Zehra’yı ve merkezdekileri önce sinirlendirse de tuzak işe yarıyor ve Ceren ile Serdar arasındaki savaş iyice kızışıyor!

Teşkilat dizisi asıl şimdi kendisini gösterecek! 7

Ölmeden önce ölenler, bir yandan ailelerinin kendilerinin kaybı karşısında yaşadıklarını uzaktan takip edip, onlara ellerini uzatamamakla baş etmeye çalışıyor. Ancak bir yandan da vatan sevgisi ile her şeyi göze alıp girdikleri bu oyunda, şimdi SİHA fabrikasına saldırı talimatını verenlerin peşine düşüyor.

Kurulan bir oyun ile Pascal’a saldırı talimatını veren “Şirket”e ulaşmanın kapısı aralanıyor. Bu kapı, kahramanlarımızı önce Berlin’e sonra Berlin’de pek çok ülkeden düşmanın bulunduğu bir pazarlık masasına götürüyor.

‘Teşkilat’ üçüncü bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…