Ana sayfa Dizi Haberleri Eda ve Serkan’a iki büyük şok! Sen Çal Kapımı dizisinde şaşırtan gelişme!

Eda ve Serkan’a iki büyük şok! Sen Çal Kapımı dizisinde şaşırtan gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bu hafta 36. bölümü ile ekranlara gelecek. Dizide geçtiğimiz hafta Eda ve Deniz’in nikahları sırasında gelen Serkan, her şeyi hatırladığını söylemişti. Eda’nın sevinç çığlıkları attığı bu gerçekten sonra yeni gelişmeler yaşanacak!

Eda’nın nikahın gerçek olması ile birlikte işini zora sokacak yeni olaylar yaşanacak! Selin, Eda ve Deniz’in boşanmaması için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Deniz’in bir anda sırra kadem basması ve Selin’in ona 300 gün ortadan kaybolması ile ilgili verdiği tavsiye sonrasında Eda perdesinde durum zorlaşıyor.

Aynı zamanda bir başka beklenmeyen mesele daha ortaya çıkacak! 36. bölüm fragmanında Eda ve Selin’in konuşmasından sonra işlerin iyice sarpa saracağı anlaşılıyor!

Eda, Selin’e “Hamile misini?” diye soruyor! Selin’in gerçekten hamile olup olmadığı merak konusu ama Eda ve Serkan’ı birleştirmemek için oyun oynuyorsa bile bunun anlaşılacağı güne kadar yine iki aşığı zor günler bekliyor!

Önlerine sürekli engeller çıkan Eda ve Serkan ise bazı durumlardan habersiz yeniden birlikte olmanın keyfini çıkarmaya çalışıyorlar! Bakalım başka nasıl engeller çıkacak önlerine?

İşte 36. bölüm özeti:

Serkan ve Eda’nın kavuşmasına “gerçek evlilik” gölgesi düşer. Eda bu evlilik gerçek bile olsa Serkan onu hatırladığı için mutludur.

Ne olursa olsun Deniz ile evliliği iptal ettirecek, aşklarına devam edecekler, el ele her şeyin üstesinden geleceklerdir. Deniz’in Eda’ya olan aşkı ağır basar ve ortadan kaybolur. Eda ve Serkan, Deniz’i bulabilecek mi? Serkan ve Eda mutlu olacak mı?

İşte 36. bölüm fragmanı: