Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisi Çağlar Ertuğrul için büyük fırsat oldu!

Teşkilat dizisi Çağlar Ertuğrul için büyük fırsat oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hürriyet’in organize ettiği ve bu yıl 47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödüllerinde en iyi erkek oyuncu olarak Çağlar Ertuğrul büyük bir gurur yaşadı.

TRT1 ekranında geçen sezon başlayan Teşkilat isimli dizide Serdar karakterini canlandıran oyuncu, başarılarının karşılığını ‘en iyi erkek oyuncu’ seçilerek aldı.

Daha önce rol aldığı yapımlarda birbirinden farklı karakterleri başarıyla canlandıran Çağlar Ertuğrul, aksiyon konusunda da ne kadar başarılı olduğunu Teşkilat isimli dizi ile gösterdi.

Pazar akşamları yayınlanan dizide daha önce Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde birlikte rol aldığı Deniz Baysal ile yeniden buluşan Çağlar Ertuğrul, hayranlarını da mest eden bir performans ortaya koyuyor. Oyuncu, sosyal medyada hayranlarından da büyük ilgi gördü.

Çağlar Ertuğrul’un ‘en iyi erkek oyuncu’ seçilmesi twitter ortamında gündemin ilk konuları arasında yer aldı. Hayranları ünlü oyuncunun bu ödülü hak ettiğini düşünüyor.

Ödül töreninde ‘en iyi kadın oyuncu’ olarak Merve Dizdar ile Ezgi Mola seçildi. Masumlar Apartmanı ve Teşkilat dizilerinin oyuncularının en iyi olarak seçilmesi, iki dizinin yayıncısı TRT1 adına da gurur veren bir gelişmeydi.