Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisi Ezgi Mola ve Merve Dizdar ile gururlandı!

Masumlar Apartmanı dizisi Ezgi Mola ve Merve Dizdar ile gururlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hürriyet tarafından düzenlenen 47. Altın Kelebek ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törende davetliler şıklık yarışı içindeydi.

Geçen sezon TRT1 ekranında başlayan Masumlar Apartmanı dizisinin iki başrol oyuncusu ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Safiye ve Gülben karakterlerini canlandıran Ezgi Mola ile Merve Dizdar, başarılarının karşılığını ödül alarak sergiledi.

Çok yakın arkadaş olan, Masumlar Apartmanı dizisinin en önemli iki karakterini canlandıran Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın birlikte aynı ödüle layık bulunmaları da bir hayli anlamlıydı.

Nurgül Yeşilçay meslektaşlarına ödüllerini takdim etti. Çok heyecanlı olan Merve Dizdar, “Tüm Masumlar ekibine ve herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

8 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönen Ezgi Mola da bu ödülün kendisi için çok kıymetli olduğunu ifade etti. Oyuncu, “‘Safiye’yi oynadığım için çok mutluyum. Sette çok hüzünlü gözyaşı döktüm. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisi de başladığı günden bu yana milyonlarca izleyiciyi etkileyen bir iş olarak ödülleri hak etti.