Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisi nefes kesecek büyük bir değişimle başlıyor!

Teşkilat dizisi nefes kesecek büyük bir değişimle başlıyor!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisi ikinci sezona başlıyor… Dizinin 15. yeni bölümü 26 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da TRT1 ekranında yayınlanacak. Yeni sezonda tam 11 yeni karakter hikayede yerini alacak. Hakan Boyav, Gürkan Uygun ile Turgut Tunçlap de bu 11 yeni ismin arasında yer alıyor. Teşiklat’ın ilk sezonundan tüm ekip de yoluna devam edecek.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler’in başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde çok etkileyici sahneler bulacaksınız. Diziye en büyük eleştiri özensiz çekimler ve olay kurgusunun da yetersiz olmasıydı. Ancak ikinci sezon için bu sıkıntıların çözüldüğünü 15. bölümde göreceğinizi düşünüyoruz. Dizideki büyük değişim, izleyicilerin ilgisinin de yüksek olmasını sağlayacaktır.

‘Teşkilat’, kadroya katılan sürpriz oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek sıra dışı hikayesi, aksiyon sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile yine zirveden inmeyecek.

Teşkilat’ın yeni sezon ilk bölümünde neler olacak? İşte detaylar:  MİT binasına uçakla yapılması planlanan saldırıyı engelleyen Serdar, o günden beri ortadan kaybolmuştur. Aradan geçen süreçte her yerde Serdar’ı arayan ekip nihayet kayıp arkadaşlarının izine Polonya’da rastlayıp harekete geçer. Zor durumdaki Serdar’ın yardımına hiç beklenmedik biri yetişir ancak Serdar’ın herkesi derinden etkileyecek büyük bir sorunu vardır. Diğer yandan ekibin tanışması gereken yeni biri vardır: Halit Başkan

Şirket, Fadi’nin ölümünün ardından Türkiye’nin içinde bulunduğu 6. Bölge’ye yeni bir isim seçer. Bu kişi Halit Başkan’ın da yakından tanıdığı aralarında geçmiş bir husumet bulunan Yıldırım’dır. Yıldırım’ın ilk görevi son yıllarda sondaj faaliyetlerine büyük hız veren Türk devletine dünya kamuoyu önünde bir ders vermektir.

Teşkilat’ın yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Başrollerinde ise Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Nil Günal, Feray Darıcı, Bülent Bilgiç, Hilal Öztunca, Lara Domaç ve Hakan Boyav ve Yavuz Bingöl yer alıyor.

‘Teşkilat’ ikinci sezon ilk bölümüyle 26 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…