Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi reytinglerde zıplıyor, Kefaret yerinde sayıyor, Menajerimi Ara’da olumlu tablo!

Teşkilat dizisi reytinglerde zıplıyor, Kefaret yerinde sayıyor, Menajerimi Ara’da olumlu tablo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları ekrandaki 3 dizi arasında reyting yarışları dikkat çekiyor.. Teşkilat, TRT1 ekranında dün akşam 9. bölümü ile yerini aldı. Dizinin muhteşem reytinglerinin devam ettiği, ilginin yüksek olduğu yine gözleniyor.

Teşkilat dizisi dün akşam tüm kategorilerde birincilik elde etti. Hem de bunu iki haneli reyting oranları ile yaptı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta gibi önemli isimleri başrolde buluşturan Teşkilat, aksiyon dolu bölümleri ile ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Pazar akşamları dizi yarışından Arıza ve Hercai’nin çekilmesi, Menajerimi Ara’ya yaradı. Star TV dizisinin ciddi bir düşüş içinde olduğu biliniyordu. Ancak dün akşam yayınlanan 36.bölümün reytingleri iyi geldi. Geçtiğimiz haftalara nazaran daha iyi sonuçlar alan dizinin, yaz aylarında da devam edeceğini ve ilginin artmasının beklendiğini belirtelim. Menajerimi Ara tüm kişilerde günü 25. sırada tamamladı. AB’de 11. olan dizi, ABC1’de ise 19. sırada bulunuyor.

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Kefaret ise reytingler noktasında yerinde sayıyor. Dizinin düşmekte olan reytingleri son haftalarda dikkat çekiyordu. Bu hafta ise Kefaret yerinde saydı ve bu da düşüşün durduğu anlamı taşıyabilir.

Kefaret dizisi tüm kişilerde ve ABC1 gruplarında günü 5. sırada bitirdi. AB’de 10. olun Fox TV dizisi, tüm kategorilerde ilk 10 içinde yer alma başarısı göstermiş oldu. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yine başarılı performansları ile alkışı hak etti.