Ana sayfa Sosyal Medya Münevver karakteri Kefaret’e renk katıyor! İzleyicilerin favorisi Münü!

Münevver karakteri Kefaret’e renk katıyor! İzleyicilerin favorisi Münü!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Fox TV’nin sevilen dizilerinden Kefaret, dün akşam (2 Mayıs Pazar) saat 20.00’de izleyicilerle 24. yeni bölümüyle buluştu. Dizinin en can alıcısı sahnesi, uzun süren zorluk ve mücadele sonunda evlenebilen Zeynep ve Sinan’ın düğünü oldu.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinin 24. bölümünde Zeynep ve Sinan’ın düğünü izleyicileri mest etti.

İzleyiciler Zeynep ve Sinan’ın düğün sahnesinin ardından mutluluklarını sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dile getirdiler.

Münevver karakteri Kefaret'e renk katıyor! İzleyicilerin favorisi Münü! 10

Kefaret dizisinde her ne kadar başrolde yer almasa da izleyiciler tarafından çok sevilen ve çok dikkat çeken bir karakter var. Sinan’ın ablası Münevver… Ayşegül Cengiz Akman tarafından canlandırılan Münevver, en sonunda sevdiği adamla evlendi. Ancak evliliğe bir türlü alışamadı.

Münevver, dizinin 25’inci bölümünün fragmanından anlaşıldığı üzere boşanmaya karar verdi. Hem de en acilinden… Münevver’in neden boşanmak istediğini önümüzdeki hafta öğreneceğiz.

Münevver, Ayşegül Cengiz Akman’ın başarılı oyunculuğu sayesinde dizinin en sevilen karakteri haline dönüştü. Hatta bazı izleyiciler Twitter’da yaptıkları yorumlarda diziyi sadece Münevver için izlediklerini bile söyledi. İzleyicilerden biri “Konular aşırı saçma ilerliyor. Arzu’su Ahmet’i Meltem’i acayip bayık. Münü’nün hatırına katlanıyorum tatlış Münü” derken, bir diğeri de Münevver’in boşanma isteğine üzüntüsünü “Ah münevver mutlu olmak varken niye böyle yapıyorsun?” sözleriyle dile getirdi.

Münevver karakteri Kefaret'e renk katıyor! İzleyicilerin favorisi Münü! 11

Münevver karakteri Kefaret'e renk katıyor! İzleyicilerin favorisi Münü! 12

Ayşegül Cengiz Akman, aslında Tıp Fakültesi’ni bitirmenin yanı sıra oyunculuğu da gönül vermiş ve eğitim almış bir isim. 1994 yılından beri tiyatro oyunlarında yer alan Ayşegül Cengiz Akman, 2011 yılında Saklı isimli kısa filmle sinema sektörüne adım attı.

Daha sonra Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Merhamet, Aşkın Kanunu, Analar ve Anneler, İçimdeki Fırtına, Hayat Sırları, Yarım Kalan Aşklar isimli dizilerde de rol aldı.

Münevver karakteri Kefaret'e renk katıyor! İzleyicilerin favorisi Münü! 13

Lise sıralarında başlayan oyunculuk aşkından vazgeçmeyen Akman, Tıp Fakültesi’ni okurken de tiyatro sahnesine çıkarak oyunculuğa başlamış. 1995 ve 1999 yıllarında Fransız oyuncu ve yönetmen Amedee Bricolo’nun topluluk ile yaptığı oyunculuk eğitimi çalışmalarına katılan Ayşegül Cengiz Akman, Şahika Tekand’ın kurduğu Studio Oyuncuları’nda 2004-2006 yılları arasında oyunculuk ve sanat eğitimi de almış bir isim.