Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde ayrılık teması heyecanı artırıyor!

Teşkilat dizisinde ayrılık teması heyecanı artırıyor!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisinin ikinci sezonu TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 14 Kasım Pazar akşamı 22. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde önemli gelişmeler, aksiyonu bol sahneler var. İkinci sezon daha iyi çekim kalitesi ve daha güçlü senaryo ile aksiyon dolu sahnelerin bir araya gelmesi ilginin yine yüksek olmasını sağladı.

Teşkilat dizisinin 22. bölümünde yine sorunlar birbiri ardına gelecek. Ekip, kaçırılan Yağmur’u bulmak için seferber oluyor. Dizide Deniz Baysal’ın canlandırdığı Zehra karakterinin hikayeden ayrılabileceğine yönelik göndermelerin olduğu sahneler ikinci sezonda üst üste kullanılıyor. Aslında böyle bir durum yok. Senaristler heyecanı artırmak için bu yola başvuruyor. Yeni bölümde de Zehra karakteri konusunda bir belirsizlik göreceksiniz, ancak ‘başroller ayrılırsa dizi biter’ sözünü unutmamak lazım.

Teşkilat dizisinde ayrılık teması heyecanı artırıyor! 7

Peki dizide başka neler olacak? İşte detaylar: Ariel’in alınmasıyla zor duruma düşen ve Şirket’le ilişkileri bozulan Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için harekete geçer.

Ekip Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adam üzerinden kurgulanan planın ne olduğunu çözmeye çalışırken, bu gizemli adamın aslında Yağmur’un peşinde olduğu ortaya çıkar.

Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır.

Pınar, Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak ümidiyle Çetin’e gittiğinde öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif karargahta büyük bir yankı uyandırır.

‘Teşkilat’ yirmi ikinci bölümüyle 14 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…