Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’ndan sonra Üç Kuruş, Uraz Kaygılaroğlu’na çok iyi geldi!

Sefirin Kızı’ndan sonra Üç Kuruş, Uraz Kaygılaroğlu’na çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları reyting yarışına başladı. İlk iki bölümü ilgi gören dizinin daha iyi reytingler alması yönünde bir beklenti de var.

İçerde ve Çukur dizilerinin ardından Ay Yapım, Üç Kuruş projesi ile bu tür yapımları seven izleyicileri yeniden Show TV ekranında buluşturmaya çalışıyor. Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu da Efe ve Kartal karakterleri ile bir hayli dikkat çekti.

İki ünlü isim Brand Week Istanbul etkinliğine de katıldı ve burada yaptıkları açıklamalarla dikkat çekti. Rolü için saçlarını sarıya boyatan Uraz Kaygılaroğlu’nun çekimlerin yapıldığı roman mahallesinde çok sevildiği de ortaya çıktı.

Ekin Koç, “Her gün Roman mahallesinde çekim yapıyoruz. Hepimizi içlerine aldılar. Artık onlardan biri gibiyiz. Özellikle Uraz’a bayılıyorlar” açıklamasıyla dikkat çekti.

Sefirin Kızı'ndan sonra Üç Kuruş, Uraz Kaygılaroğlu'na çok iyi geldi! 7

Roman kültürünün hakim olduğu mahallede kurulan set ortamı oyuncuların farklı deneyimler yaşamasını da sağladı.

Uraz Kaygılaroğlu, Roman vatandaşların da dizide yer aldıklarını hatırlattı ve şu detayları paylaştı:

“Ben çok eğleniyorum Çayırbaşı’nda, çok hoşuma gidiyor. Çok sıcak karşıladılar, o kadar zengin bir yer ki… Ben hikayenin çok içine girdim, dünyanın çok içine girdim. Çok sıcak bir ortam var. Sevgi verdiğiniz zaman kimse size karşısında başka bir şey vermez diye düşünüyorum. Anlaşılmamak ve parmakla gösterilmek çok kötü bir şey. Ben de bir öteki olarak büyüdüm, ergenliğimde kilolu bir çocuktum.”

Geçen sezon Sefirin Kızı isimli Star TV dizisinde rol alan oyuncu Gediz karakteri ile öne çıkmıştı. Ancak senaryoda bu karaktere izleyicilerin beklentilerini karşılayacak bir ilgi olmayınca tepkiler sosyal medyada uzun süre yer aldı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden erken ayrılmasında da aslında karakterin senaristler tarafından kötü bir şekilde ilerletilmesi yol açtı. Oyuncu, Sefirin Kızı projesinden sonra şimdi Üç Kuruş’ta başrolde yer alıyor.

Hem hikaye orijinal hem karakter oyuncuya çok yakıştı hem de çok farklı bir deneyim fırsatı sunuyor. Üç Kuruş dizisinin Uraz Kaygılaroğlu’na çok iyi geldiğini hayranları da sosyal medya paylaşımlarında belirtiyor.