Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı dizisindeki romantik evlilik teklifi gülümsetti!

Ada Masalı dizisindeki romantik evlilik teklifi gülümsetti!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın renkli hikayesiyle ilgiyle takip edilen dizisi ‘Ada Masalı’nın eğlenceli bir bölümü daha dün akşam ekranlara geldi. Kırlangıç Adası’na hakim olan düğün havası, seyirciye keyifli anlar yaşattı. Evlilik teklifinin şekli de dizi hayranlarının çok hoşuna gitti. Bir tiyatro oyunu ile Poyraz, Haziran’a hayatı birlikte paylaşmayı teklif etti.

Dün akşam 21. bölümüyle ekranlara gelen ‘Ada Masalı’na Poyraz’ın Haziran’a sürpriz evlilik teklifi damga vurdu. Alper, Melisa, Biricik, Beyazıt , Selma  ve Fatih’in  dahil olduğu bir oyunla Haziran’a evlilik teklifi eden Poyraz’ın romantik sürprizi izleyenlerin kalbini ısıttı.

Batu’dan aldığı mesajla kalbinin sesini dinlemeye karar veren İdil (Beril Pozam) adadan ayrılma kararı alırken Latif’in (İlkay Akdağlı) ada hoparlörü vasıtasıyla kızına veda ettiği anlar ve arkadaşlarının İdil’i yalnız bırakmaması seyirciye duygusal dakikalar yaşattı. Alper ve Melisa’nın düğününde Selma ile Fatih’in de nikah masasına oturması herkesi şaşırtırken final sahnesinde Haziran ile Poyraz’ın bulduğu bebek, yeni bölümde olacaklara dair merak uyandırdı.

YENİ BÖLÜMDEN ÖN İZLEME SAHNESİ YAYINLANDI!

Yeni bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Sadık’ın (Fatih Yücebağ) ablasının ve yeğeninin Kırlangıç Adası’na gelişi, Sadık’ı zor anların beklediğinin habercisi olurken ön izleme sahnesi, izleyenlere yeni bölümün komik dakikalarından ipuçları veriyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!