Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen için at binmek, kılıç kullanmak yorucu değil!

Fahriye Evcen için at binmek, kılıç kullanmak yorucu değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, uzun bir aradan sonra dizilere Alparslan Büyük Selçuklu ile dönüş yaptı. TRT1 ekranında yayınlanan dizide Barış Arduç ile birlikte başrolde yer alan Fahriye Evcen, etkili performansı ile hayranlarını da çok memnun etti.

Oğlu Karan’a artık daha az zaman ayırabilen oyuncu, setten arta kalan zamanı genelde onunla geçiriyor. Ancak bazen arkadaşları ile de buluşan Fahriye Evcen, yine böyle bir buluşmadan oğlunu yalnız bırakmamak için erken ayrıldı.

Oyuncu dizide her şeyin yolunda gittiğini ve gelen reytinglerin de çok iyi olduğunu söyledi. Alparslan dizisi pazartesi akşamlarının bir numaralı dizisi olmaya devam ediyor ve tüm kategorilerde çok iyi reytingler elde ediyor.

Fahriye Evcen, “Gerçekten çok mutluyuz, çok güzel gidiyor. Seyirciye de her hafta teşekkür ediyoruz. Tepkiler çok güzel, keyifli ve güzel de çalışıyoruz” diye konuştu.

Dizi setinin kendisi için yorucu olmadığını belirten oyuncu, tarihi bir yapım olması ve aksiyonun da fazla olmasının daha önceki rollerine göre farklılık sergilediğini söyledi.

Fahriye Evcen, “Yaptığımız şeyler, kılıçtan ve attan dolayı efor sarf etmemiz gereken şeyler. Ancak o tempoya alışık olduğumuz için yorucu diyemem. Keyifli ve güzel” ifadesini kullandı.

Kuruluş Osman’ın başrolünde yer alan eşi Burak Özçivit’in sürekli sette olduğunu ve çok çalıştığını anlatan Fahriye Evcen, eşinin vaktinin çok az olduğuna değindi.

Oyuncu, 2021 yılının kendisi için güzel geçmediğini, pandemi nedeniyle zorlu geçtiğini ama hayatında hastalık durumu olmadığı için bundan memnun olduğunu sözlerine ekledi.

2022 yılında sağlık ve huzur isteyen oyuncu, güzelliği ile de yine göz doldurdu.