Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde başrol oyuncusu bir süre yok ama yeni karakterler var!

Teşkilat dizisinde başrol oyuncusu bir süre yok ama yeni karakterler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu çok başarılı geçen Teşkilat dizisi 14 bölüm yayınlandı. İzleyiciler her bölümü büyük bir keyif ile izledi. TRT1 ekranında geçen sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı başaran Teşkilat, ikinci sezonuyla yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Mete karakterini canlandıran Mesut Akusta’nın sağlık sorunları yaşaması nedeniyle bir süre geciken dizi, yeni isimlerle birlikte daha da güçlendi. Gürkan Uygun ile Hakan Boyav ikilisinin de hikayeye dahil olması Teşkilat dizisini daha da ilgi çekici hale getirdi.

Mesut Akusta, sosyal medyadan yaptığı açıklamada bir süre sonra diziye dönebileceğini ve yeniden izleyici karşısına çıkmak istediğini söylemişti. Yeni yayınlanan fragmanda yeni bir ekip liderinin ortaya çıktığını da göreceksiniz. Halit Başkan isimli yeni ekip lideri sert birisi ve Mete başkanın bir süre dizide olmayacağı şeklinde anlaşıldı. Halit Başkan olarak Turgut Tunçalp diziye ikinci sezonda katılan 3 önemli isimden birisi oldu.

Teşkilat dizisinde başrol oyuncusu bir süre yok ama yeni karakterler var! 7

Ayrıca çekim kalitesi ve hikaye kurgusunun ilk sezona göre çok daha iyi olduğu fragmanlardan anlaşılıyor. Teşkilat dizisi hayranları da yeni fragmanı çok beğendi.

“Şimdi daha da heyecanlandık” diyen dizi hayranları 15. bölümün yayınlanacağı 26 Eylül Pazar gününü bekliyor… Bomba gibi bir sezon izleyicileri bekliyor ve fragmanlar bu mesajı çok net bir şekilde veriyor.

Gürkan Uygun’un canlandırdığı karakterin, “Dünyada hiç kimse intikam almayı benden daha çok hak edemez” şeklindeki sözleri de yeni sezonun aksiyon dolu geçeceğini anlatıyor.

Ayrıca Çağlar Ertuğrul’un da yeni sezonda çok daha farklı bir Serdar performansı ile geldiğini, çok daha ilgi çekeceğini düşünüyoruz.