Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde bir ayrılık mı yaşanacak?

Teşkilat dizisinde bir ayrılık mı yaşanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Teşkilat isimli dizinin yeni bölümü 23 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizide aksiyon dolu anlara hazır olun.

Başladığı günden bu yana milyonlarca izleyiciyi ekrana taşımayı başaran, muhteşem reytingler elde ederek bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi haline gelen Teşkilat, yeni bölümde de dikkat çekici sahnelerle geliyor.

Teröristler Cumhuriyet tarihinin en büyük saldırısına hazırlanıyor. Fadi’nin ölüm yolculuğunda olduğu ve karakterin 24 saat içinde öleceği ifade ediliyor. Bu da dizide bir ayrılık yaşanabileceğini anlatıyor.

Dizide Zayed Fadi karakterine hayat veren Mehmet Usta. Bakalım oyuncu bu bölümde yapımdan ayrılacak mı, yoksa bir şekilde karakterin devam etmesi mi sağlanacak?

Ancak ekip öldürmek için çaba harcadığı Fadi’yi bu sefer kurtarmaya çaba harcayacak. Ekibin başından da macera dolu olaylar geçecek.

Teşkilat dizisinin 12. bölüm 2.fragmanında Serdar’ın “Türkler adamı alır” sözleri de aslında MİT operasyonlarına bir gönderme olarak akıllarda kalıcı olacaktır.