Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de son sahneyle Asya yine puanları topladı! İzleyicinin içinin yağları eridi!

Sadakatsiz’de son sahneyle Asya yine puanları topladı! İzleyicinin içinin yağları eridi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sadakatsiz’in 30. bölümü dün akşam yayınlandı. Bölümün son anlarında Asya ve Derin arasında yaşanan sahne izleyicinin içinin yağlarını eritti.

2 Haziran’da yayınlanacak 32. bölümle sezon finali yapmaya hazırlanan dizide heyecan dozajı hiç azalmıyor. Son yaşanan olaylardan sonra iyice çıldıran Derin, Volkan’ı elinde tutmak için yalan söyledi. Karnındaki bebeğini düşürmediğini söyleyip hamileymiş gibi davranmaya devam etti. Ancak bu durum tabii ki son derece akıllı olan Asya’nın gözünden kaçmadı.

Asya, Ali’nin doğum gününü mahvetmeye hazırlanan Derin’in foyasını herkesin içinde ortaya çıkardı. Asya’yı canlandıran Cansu Dere, bu sahnedeki etkileyici oyunculuğuyla bir kez daha izleyicileri yerinden zıplattı.

Derin’in herkesin içinde rezil olması izleyicinin içinin yağlarını eritti. İzleyiciler hissettiklerini Twitter’da paylaştıkları mesajlarla dile getirdi.

Bir izleyici sahneden ne kadar memnun kaldığını şu sözlerle dile getirdi: “Senaristciğim güzel yüreğinden öperim.. Tam iç yağı eritmelik bir sahne olmuş tebrikler. Bize bunlarla gelin plsss..”

Sadakatsiz'de son sahneyle Asya yine puanları topladı! İzleyicinin içinin yağları eridi! 11

Bir başka izleyici Asya’nın bu sahneyle yine devleştiğine dikkat çekti ve “Efsaneydi bölüm tebrikler hepinize Asya yine devleşti aranan güçlü kadınları ekrana yansıttığınız için ayrıca teşekkür ederiz” diye yazdı.

Sadakatsiz'de son sahneyle Asya yine puanları topladı! İzleyicinin içinin yağları eridi! 12

Bir izleyici de Asya’nın soğukkanlılığına hayran kaldığını “”sya kadar serinkanlı olsam yeterdi be” sözleriyle dile getirdi.

Sadakatsiz'de son sahneyle Asya yine puanları topladı! İzleyicinin içinin yağları eridi! 13

İzleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Sadakatsiz'de son sahneyle Asya yine puanları topladı! İzleyicinin içinin yağları eridi! 14

Sadakatsiz'de son sahneyle Asya yine puanları topladı! İzleyicinin içinin yağları eridi! 15