Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde büyük kaçış operasyonu!

Teşkilat dizisinde büyük kaçış operasyonu!

tarafından ker_def

teşkilat dizisi pazar akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Sadece 1 hafta Yargı dizisine karşı AB ve ABC1 gruplarında birinciliği kaybeden dizi, geçen hafta yine tüm kategorilerde reytingleri toplayarak ilk sırada yer almıştı. Yeni bölüm Yargı ile olan rekabet açısından da büyük önem taşıyor.

TRT1’in heyecanlı dizisi Teşiklat’ta ekip, heyecan dolu bir kaçış operasyonuna imza atıyor. Bu operasyon görüntüleri ile birlikte izleyici ilgisinin daha da artması bekleniyor. Geçen hafta dizi iki haneli oranlara ulaşarak Camdaki Kız ve Gönül Dağı ile birlikte bu sezonun en başarılı reytinglerini almıştı.

Teşkilat dizisinin 7 Kasım Pazar günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 21. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ortaya çıktı. Serdar ve Zehra’nın ele geçirdiği Ariel, gemiden çalınan gizli verilerin yerini söylemesi karşılığında canının bağışlanması için yalvarır. Hakkı ve Hulki, yanlarındaki Yusuf’la birlikte alarm durumuna geçmiş hapishaneden çıkış yolu aramaktadırlar.

Teşkilat dizisinde büyük kaçış operasyonu! 7

Hapishaneden kaçmayı başarırlar ancak İsrail’in en çok aranan isimleri haline gelirler. Krizlerle dolu büyük bir kaçış operasyonu onları beklemektedir.

Çetin ve Pınar’ın yıllar sonra gerçekleşen karşılaşmalarının ardından Pınar’ın kafası oldukça karışır. Pınar yaşadığı gelgitlere rağmen her ne pahasına olursa olsun Yağmur’u korumak zorundadır.

Serdar ve Zehra, Ariel’in verileri sakladığı yere giderken peşlerine yabancı istihbarat takılır. İsrail’deki Türk büyükelçiliğine yanlarındaki Ariel’le birlikte girmek zorunda kalan Serdar ve Zehra, uluslararası çapta büyük bir diplomatik kriz riskinin ortasında kalırlar.

‘Teşkilat’ yirmi birinci bölümüyle 7 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…