Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar reytinglerde büyük kayıp yaşadı!

Kanunsuz Topraklar reytinglerde büyük kayıp yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bir dizi için daha kötü sinyaller geliyor. Büyük umutlarla başlayan ve bugüne kadar ortalamanın üzerinde reytingler alarak çarşamba rekabetinde kalıcı olabileceği sinyalini veren Kanunsuz Topraklar, ciddi bir düşüş yaşadı.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde yaşanan düşüş dikkat çekiciydi. İzleyici ilgisinin bu kadar azalmasının altında yatan en önemli nedenlerden birisi de hikayenin akış hızı ile ilgili. Dizi hayranları hikayeyi izlemekte zorlanırken, kasvetli ortam da sürekli derinleşiyor…

Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 6. bölümünü heyecansız ve ruhsuz olarak nitelendiren izleyiciler sosyal medya mesajlarında reyting düşüşü tahmin etmişti. Dizi tüm kategorilerde günü dokuzuncu sırada bitirdi. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalama gelen oranlar, AB’de biraz daha düşük çıktı.

İzleyicilerin de eleştirdiği gibi sıkıcı bölüm sonrasında gelen ilgi azalması dikkatlerden kaçmadı. Zaten zorlukla ayakta duran bir yapım olan Kanunsuz Topraklar dizinin senaryosu yavaş bulunurken, sahne geçişlerinin de sıkıntılı olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.

İlk 6 bölümü ünlü yönetmen Faruk Teber çekmişti. Şimdi ise yeni bir ekip ile dizi kaldığı yerden devam edecek. Yedinci yeni bölüm 10 Kasım Cuma günü yayınlanacak ve yeni ekibin nasıl değişikliklere başvuracağı da merakla bekleniyor.