Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde herkes bu soruyu soruyor; Mete Başkan nerede?

Teşkilat dizisinde herkes bu soruyu soruyor; Mete Başkan nerede?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 26 Eylül pazar akşamı ikinci sezona başlayacak olan Teşkilat dizisinde Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta, tüm hayranlar tarafından çok merak ediliyor.

Geçtiğimiz ay beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi altına alınan Mesut Akusta, operasyon geçirdikten sonra taburcu edilmişti. Ünlü oyuncu bir süre dinlenmek zorunda. Ancak Teşkilat dizisini bırakmadı… Akusta’nın bu ani rahatsızlığı sonrasında dizide bazı düzenlemeler yapılması gerekti.

Mete Başkan karakteri bir süre Teşkilat dizisinde yer alamayacak. Ancak Mesut Akusta, dinlendikten sonra mutlaka diziye geri döneceğini sosyal medya hesabından ilan etti.

Bir süre dizide Mete Başkan karakteri olmayacak. Ancak ekibin başına Halit Başkan isimli yeni bir karakter katılacak. Turgut Tunçalp yeni karakteri canlandıracak isim olarak ortaya çıktı.

Teşkilat dizisinde herkes bu soruyu soruyor; Mete Başkan nerede? 7

Dizi hayranları yayınlanan yeni sezon fragmanı sonrasında hem Halit Başkan şaşkınlığı yaşadı hem de Mete Başkanın durumunu sorguladı.

Anlaşılan Teşkilat dizisinin ikinci sezonunun başlarında Halit Başkan karakteri ile bir süre Mete karakterinin yeri doldurulmaya çalışılacak.

Mesut Akusta setlere geri dönebildiği zaman ise bu sefer Mete Başkanı yeniden Teşkilat dizisinde görebileceğiz.