Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde izleyicilerin yüreğini yakan ayrılık!

Teşkilat dizisinde izleyicilerin yüreğini yakan ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Teşkilat dizisi ikinci sezona çok etkili bir bölümle başladı. İlk sezonda 14 bölüm yayınlanan dizinin pazar akşamı 15. bölümü izleyenlerle buluştu. Dizinin yeni sezonuna tam 9 oyuncu katıldı…

Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Turgut Tunçalp, Mustafa Açılan, Ali Öner, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Nil Günal, Hilal Öztunca’nın yeni sezonda yer alacağı Teşkilat dizisinde yeni bir de ayrılık var…

Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım karakteri dizinin kötü adımı ve Türkiye’ye zarar vermek için hikayeye dahil oldu. İlk adım olarak bir sondaj gemisinde patlama düzenlenmesini sağlayan Yıldırım, diziye büyük bir giriş yaptı. Bu bombalı saldırıda ise Zehra’nın boşandığı eski eşi Kemal’in öldüğü ortaya çıktı.

Teşkilat dizisinin 16. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Zehra, eski eşi Kemal’in ölüm haberini aldı. Artık Zehra’nın minik kızı babasız kaldı… Zehra bu ölümün ardından nasıl bir psikolojik sınav verecek merakla bekleniyor. Zehra’nın gözyaşları da yeni bölümde dikkatleri çekecek. Zehra’ya bu kötü döneminde en büyük desteği ise Serdar verecek.

Teşkilat dizisinde izleyicilerin yüreğini yakan ayrılık! 7

Dizide Kemal karakterini Mert Karabulut canlandırdı. Oyuncu kısa süreli olarak dizide yer almasına rağmen yine de akılda kalıcı oldu ve kariyeri açısından da önemli bir fırsatı kullandı.

Teşkilat dizisinin 16. yeni bölümü 3 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yine hareketli ve herkesi etkileyecek bir bölüm geliyor.