Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisi önce üzdü, şimdi yeni karar sevindirecek!

Sadakatsiz dizisi önce üzdü, şimdi yeni karar sevindirecek!

tarafından ker_def

Sadakatsiz dizisi geçen hafta ekranlara döneceği müjdesini vermiş ama son anda bu karar değiştirilmişti. Dizinin hayranları da bu hafta da ekrana gelmeyebileceği endişesine kapılmıştı. Ancak Kanal D’den yapılan açıklamada Sadakatsiz dizisinin 29 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’da ikinci sezonu ile ekrandaki yerini alacağı bildirildi.

Geçen hafta açıklandığı şekilde 32. bölüm ekrana gelmediği için sosyal medyada Kanal D’ye yönelik bir tepki oluşmuştu. Bu hafta ise sosyal medya kullanıcıları Sadakatsiz dizisinin yeni sezon heyecanını yaşadıklarını gösteren paylaşımlar yapıyor.

Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni sezona yine sürprizlerle başlayacak. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsüne başrolde Berkay Ateş de eşlik edecek. Aras karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, hikayeye sert bir giriş yapacak.

Sadakatsiz dizisi önce üzdü, şimdi yeni karar sevindirecek! 9

Dizinin ekrana gelen yeni sezon tanıtımları da ses getirdi. Asya, Derin ile yaşadığı kazanın ardından İstanbul’da oğlu Ali ve Nil ile yeni bir başlangıç yapmıştır. Acil serviste doktorluk yapmaya karar veren Asya, oğlu Ali’nin de mutlu olduğunu düşündüğü yeni bir hayat yaşamaktadır. Volkan ise kazanın ardından tekerlekli sandalyeye bağlı kalan Derin ile Tekirdağ’da kalmıştır.

Sadakatsiz dizisi önce üzdü, şimdi yeni karar sevindirecek! 10

Aradan geçen aylar sonra, Bahar ve Melih’in düğününe giderken yolda yaşadığı olay Asya’nın hayatında yeni bir sayfa açarken, Ali’nin sakladığı gerçek Asya’yı sarsacaktır…

Aras ile Asya, yaşanacak olan kaza ile ilk kez karşılaşacak. Asya, Aras’a kalp masajı yaparak onun hayatını kurtaracak. Bu ilk karşılaşma ikisinin hayatına da büyük etki edecek.

Sadakatsiz dizisi önce üzdü, şimdi yeni karar sevindirecek! 11

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin kadrosunda şu isimler yer alıyor: Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş’ in yanı sıra usta oyuncu Burak Sergen, Özge Özder, Yeliz Kuvancı, Ali İl, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mutlunur Lafçı, Doğan Can Sarıkaya, Dora Dalgıç.

Sadakatsiz yeni sezon ilk bölümü ile 29 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…