Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde Jandarma Özel Harekat gövde gösterisi yaptı!

Teşkilat dizisinde Jandarma Özel Harekat gövde gösterisi yaptı!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisi Pazar akşamları TRT1 ekranında milyonlarca hayranına aksiyon dolu anlar yaşatıyor. Dizinin her bölümü geniş bir izleyici kitlesi tarafından büyük merak ve keyifle takip ediliyor. Bu hafta ise dizide İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Özel Harekat’ın gövde gösterisine tanıklık edeceksiniz.

Türkiye’nin en önemli kahramanlarından olan Jandarma Özel Harekat 10. yeni bölümde sahne alacak. TRT 1’in Pazar akşamlarına damga vuran ve reyting rekorları kıran dizisi ‘Teşkilat’ın 9 Mayıs’ta ekrana gelecek olan yeni bölümünde Jandarma Özel Harekat fırtınası esecek.

Dizinin 10. bölümünde Suriye’de bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırının intikamını almak için harekete geçen kahramanlarımız, Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliğiyle birlikte bir operasyona imza atacak.

İŞTE TÜRKİYE’NİN EN ÖZEL BİRLİKLERİ

Onuncu bölümde İçişleri Bakanlığı’nın desteğiyle, Jandarma Özel Harekat personelinin yer aldığı sahnelerin çekiminde Türkiye’nin gerçek kahramanları da yer alıyor. Nefes kesecek olan aksiyon sahnelerinde T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı’na bağlı Özel Operasyon Taburu yer aldı.

‘Teşkilat’ 10. bölümüyle Pazar akşamı saat 20.30’da TRT 1’de…

‘TEŞKİLAT’ – KÜNYE

Yönetmen : ‘Ketche’ Hakan Kırvavaç

Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yapım : TIMS&B Productions

Senaryo : Teşkilat Yazı Grubu

Müzik : Atakan Ilgazdağ

Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni : Nilüfer Çamur

Oyuncular : Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl