Ana sayfa TV Programları BluTV’de çocukların çok seveceği Kids bölümünde özel çizgi filmler var

BluTV’de çocukların çok seveceği Kids bölümünde özel çizgi filmler var

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, her ay koleksiyonuna eklediği çocuk içeriklerini Kids bölümünde minik izleyicilerin beğenisine sunuyor. Sevilen platformun ilk özel yapım çocuk dizisi ‘Masal Şatosu’ ve özel yapım animasyonları ‘Kakao ve Süt’ ile ‘Canlı Mutfak’ başta olmak üzere birbirinden eğlenceli birçok yapım, BluTV Kids ile çocuklarla buluşuyor.

Her yaştan izleyiciye hitap eden içerikleriyle Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital platformu BluTV, üyelerine sunduğu yeniliklere bir tanesini daha ekliyor. Platform, Kids sekmesinde ebeveynlerin çocuklarına güvenle izletebileceği birçok yapımı yayına alıyor. ‘Maşa ile Koca Ayı, ‘Paddington’, ‘Karlar Kralı Norm’, ‘Alvin & the Chipmunks’ gibi sevilen çocuk içerikleri şimdiden Kids koleksiyonunda yerini alırken, BluTV özel yapım çocuk içerikleri de Kids bölümünde izlenebilecek.

İyiliğin ve mutluluğun güçlerini kullanmak üzere seçilen Kakao ve Süt adlı iki çocuğun kötülük duygusunu yaymak isteyen Kötüka ve Karaka’ya karşı vereceği mücadeleyi konu alan BluTV’nin ilk özel yapım çocuk animasyonlarından ‘Kakao ve Süt’ 14 Mayıs’ta izleyici karşısına çıkacak. Özel yapım animasyonlardan bir diğeri; Aşçı Patat’ın mutfağındaki Yapay Zeka Gasturonot aracılığıyla yemeklerin sağlıklı yapım tekniklerini deneyeceği ve aşçı adayları Bici ve Çılbır ile şarkılar eşliğinde sunumlar yapacağı ‘Canlı Mutfak’ ise önümüzdeki günlerde platformda bulunan eğlenceli ve öğretici yapımlar arasında yerini alacak.

BluTV’nin ilk özel yapım çocuk dizisi ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’ için heyecanlı bekleyiş bugün sona eriyor. Neşe (Ecrin Su Çoban) ve arkadaşları Can (Berat Efe Parlar), Aslı (Gülse Göçer), Akın (Ali Magnitou) ve Bora’nın (Berkan Hamedi) ilham perilerini kurtarmak için çıkacakları serüveni gözler önüne serecek olan ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’ bugün ilk iki bölümüyle BluTV’de başlıyor. Merakla beklenen dizi ile çocuklar hayal güçlerini genişletecek sihirli bir dünyanın parçası olacak.

NETD, DMC, WOVIE, RETROPRPO ortak yapımı ‘Masal Şatosu: Peri Hırsızı’nın hikayesi Başak Gülsoy’un, senaryosu Özgür Akbaş’ın imzasını taşıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Burak Kuka oturuyor.