Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın başrolü Merve Çağıran’a anne özlemi karar değiştirtti!

Kalp Yarası’nın başrolü Merve Çağıran’a anne özlemi karar değiştirtti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası isimli dizide Hande karakterini canlandıran ünlü oyuncu Merve Çağıran, kısalan saçları ve yeni imajı ile hayranlarını bir hayli şaşırttı. Hikayede izleyicilerin rahatsız olduğu bir karaktere hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Merve Çağıran uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndü ve çekimler için Antakya’da bulunuyor. Zaman zaman setten fırsat bulunca İstanbul’a gelen oyuncu, geçtiğimiz gün de kameralar tarafından görüntülendi.

Saçlarını hem kısalttığını hem de kıvırcık yaptığını belirten oyuncu, bu imaj değişikliği ile farklı göründüğünü kabul etti. Her şeyin güzel gittiğini söyleyen Merve Çağıran, “Arada İstanbul’a geliyorum. Antakya’dayım. Zor oluyor, ailemi ve arkadaşlarımı çok özlüyorum” diye konuştu.

Son dönemde arkadaşlarını ve ailesini çok özlediği için haftada bir İstanbul’a gelmeye başlayan oyuncu, onların hasretine dayanamadığı için uçak seyahatleri yapmaktan çekinmiyor.

Merve Çağıran, “Genelde bu aralar haftada bir geliyorum. Çünkü annemi çok özlemeye başladım. Arkadaşlarım da burada. O yüzden daha sık gelmeye çalışıyorum” diye konuştu.

Kalp Yarası dizisindeki performansı ile hayranlarından büyük takdir gören oyuncu, yaz başından bu yana Antakya’daki çekimlerde yer alıyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in de başrolünde yer aldığı hikaye sevildi ama oyuncular hem yoğun çekimlerden hem de İstanbul dışında bir proje olduğu için zorluk yaşıyor.