Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde yaşanan ayrılığın faturası Son Yaz dizisine çıktı!

Teşkilat dizisinde yaşanan ayrılığın faturası Son Yaz dizisine çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız sezonun TRT1 ekranında yayınlanan en iddialı projelerinden birisi de Teşkilat dizisi oldu. İlk sezonda 14 bölüm ekrana gelen dizi, reytinglerde büyük bir patlama yarattı. Her bölümü milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan Teşkilat dizisinde etkileyici bir oyuncu ekibi de yer alıyor.

Aksiyonu bol olan diziden Çağlar Ertuğrul’un ayrılacağı ile ilgili iddialar doğru çıkmaz iken,bir başka ayrılığın gerçekleştiği ortaya çıktı… Ketche olarak bilinen ünlü yönetmen Hakan Kırvavaç dizinin yönetmenliğini bıraktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, ünlü yönetmenin ayrılığının ardından iki isim projede yönetmen koltuğuna oturacak. Bu isimler ise Fox TV’nin ilk sezonu 21 bölüm süren ve ikinci sezonda da devam edecek olan Son Yaz dizisinden bulundu.

Teşkilat dizisindeki ayrılık, Son Yaz’da da bir ayrılığı beraberinde getirdi. Son Yaz dizisini çeken Burak Arlıer ile Burak Müjdeci artık Teşkilat’ın yönetmen koltuğuna oturacak.

Teşkilat dizisine önemli isimlerin de katılması bekleniyor. Bu noktada Hakan Boyav ismi öne çıkmıştı. Payitaht Abdülhamid dizisinden sonra kısa bir süre Maraşlı’ya konuk olarak katılan Boyav dışında başka oyuncuların da hikayenin ikinci sezonunda ekranda olması ve kadronun güçlendirilmesi bekleniyor.