Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol sürprizinden sonra Bir Zamanlar Çukurova’da büyük değişim yaşanacak!

İbrahim Çelikkol sürprizinden sonra Bir Zamanlar Çukurova’da büyük değişim yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçen sezon İbrahim Çelikkol dram yapımı olan Doğduğun Ev Kaderindir’de başrolde yer aldı. Demet Özdemir ile iyi bir ikili oluşturan oyuncu, finalden önce diziden ayrılmıştı.

İbrahim Çelikkol, 3 yıl aradan sonra dijital dizi projesi olan Kuş Uçuşu’nda ise eski partneri Birce Akalay ile buluşmuştu. Netflix için hazırlanan bu dizinin çekimleri de tamamlandı. İbrahim Çelikkol, yeni sezon için birçok taklif aldı. Ancak oyuncu bu teklifler arasında yeni bir yapımda rol almak yerine 3 sezonu tamamlayan Bir Zamanlar Çukurova’yı tercih etti.

atv ekranında izleyicilerle buluşan dizi çok etkileyici bir dram hikayesine sahip. Üçüncü sezonu tamamlanan diziden tam 3 başrol oyuncusu ayrıldı. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış dördüncü sezonda olmayacak başrol oyuncuları…

Senaristler hikayeyi yeniliyor ve İbrahim Çelikkol’un da dördüncü sezonda çok etkileyici bir karakter ile dizide yer alacağı ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova’nın çekimleri Adana’da yapılıyor. Şimdi yaz arası veren ekip, Eylül’de yeniden bir araya gelecek. İbrahim Çelikkol da yine bir intikam hikayesi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

İbrahim Çelikkol sürprizinden sonra Bir Zamanlar Çukurova'da büyük değişim yaşanacak! 7

Dizide en son konakta yangın çıkmıştı. Bu işin arkasındaki kişi de İbrahim Çelikkol’un canlandıracağı karakter olacak.

Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakteri ise yeni bir aşka doğru ilerleyecek. Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz’dan sonra Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir’e aşık olan Züleyha, dizinin 4. sezonunda şimdi de bambaşka bir aşkın pençesine düşecek.

İbrahim Çelikkol’un yanı sıra başka ünlü isimlerin de diziye katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.