Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Sak, diziler konusunda aldığı yeni karar ile herkesi şaşırttı!

İrem Sak, diziler konusunda aldığı yeni karar ile herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2010 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan İrem Sak, İnsanlar Alemi dizisindeki Sinem karakterinden sonra, Yalan Dünya’da Tülay olarak popüler olmuştu.

Sinema filmlerinde de birçok farklı rolde izlediğimiz oyuncu, 2013-2019 yılları arasında da Güldür Güldür Show ekibinin bir üyesiydi… Sonrasında dizilere daha fazla zaman ayıran oyuncu; Bir Aile Hikayesi, Çukur ve son olarak da dijital dizi Kuş Uçuşu’nda yer aldı… Çukur dizisinde Seren Erdenet olarak hayranlarından övgüler alan oyuncu, şimdilerde aldığı yeni dizi kararı ile dikkat çekiyor.

Artık sadece bir oyuncu olarak sektörde yer almak istemeyen İrem Sak, kendi yazdığı hikayelerle de varlık sergilemek istiyor. Oyuncunun mini bir dijital dizinin senaryosunu yazdığı ortaya çıktı. Şimdilerde sezonun yorgunluğunu üzerinden atmak için tatil yapan oyuncunun senaryo yazarlığına başlaması kariyeri adına yeni ve önemli bir adım oldu.

İrem Sak, diziler konusunda aldığı yeni karar ile herkesi şaşırttı! 7

Modern Kadın isimli bir projeye başlayan oyuncu, yeni bir adım atmış oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre İrem Sak’ın hikayesini yazdığı dijital dizi 10 bölümden oluşacak. Kadınların dünyasını anlatacak olan Modern Kadın isimli projenin anlatım dilinin de çok etkileyici olacağı ifade ediliyor.

İrem Sak, hem sinema hem de dizi sektöründe başarılı performanslara imza atmış ve birçok farklı rolde yer almış bir isim. Şimdi de oyuncunun yazarlık yeteneklerini sergilemesi bambaşka bir deneyim olacak ve hayranları da Modern Kadın dizisini heyecanla bekleyecek.